Communiceren op het werk

Communiceren op het werk

Dit is een besloten coachingsgroep voor deelnemers aan de workshop Effectief communiceren in de werksituatie,  geleid door Eelke Kelderman op 10 april 2013.

Deelnemers aan deze workshop kunnen vragen stellen aan de ervaringsdeskundige coach, Eelke Kelderman, ervaringen uitwisselen met anderen die de workshop volgden en discussies voeren over het thema communiceren op het werk met een spierziekte.

Ervaringsdeskundige coach

Eelke Kelderman is de ervaringsdeskundige coach bij wie je je vragen kwijt kunt. Eelke werkte enkele jaren als communicatiemedewerker bij Spierziekten Nederland. Later werkte zij als communicatieadviseur bij een communicatiebureau en inmiddels is zij zelfstandig ondernemer. Ze schreef het boekje ´Bed & Breakfast zonder drempels´(ANWB 2012) en ontwikkelde de website www.eelkedroomt.nl. Haar progressieve spierziekte dwingt haar steeds eigen grenzen te onderzoeken, bij te stellen en hierover te communiceren met de mensen om haar heen. Eelke is trainer bij de workshops Effectief communiceren in de werksituatie.

Eelke is zes weken beschikbaar voor het stellen van vragen, van maandag 15 april 2013 t/m maandag 27 mei 2013.

Je kunt alle vragen die je hebt op elk gewenst tijdstip stellen. Eelke zal deze vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Daarnaast is Eelke elke woensdagavond van 19.30u tot 20.30u live in de groep aanwezig om vragen te beantwoorden.

De gesprekken zijn niet zichtbaar voor anderen.