Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

zo benauwd zo moe .....longfibrose ipf

Zo benauwd zo moe is mijn man kan de hele dag slapen .Hij zit op 9 liter zuurstof per min daar red hij het ook niet mee.Aan de arts pirifidone gevraagd komt er niet meer voor in aan merking .Wijkverpleegkundige geweest overleg met arts en nu 2x daags 5 mg morfine .Vind dat eng hij zelf ook heeft iemand hier ervaring mee?Elke keer weer minder kunnen en denken dat je stikt wat zijn we verdrietig en bang En toch proberen te genieten van elke dag Ook douchen wordt te zwaar voor hem helemaal uitgegeput heeft 23% longinhoud tja dat is weinig.Vocht vasthouden en zweten elke dag bed verschonen zo nat  Ook dat mooie weer is geweldig maar niet voor hem krijgt hij helemaal geen lucht als we buiten zitten .Wat  is een slopende ziekte het put je uit en ook voor de partner is dit heel zwaar maar je doet het met liefde.

0

1 reacties

0

Bij het dagelijks meemaken van de ziekte zijn er zoveel vragen waarvan je hoop is dat andere personen die ook ervaring hebben met de ziekte je soms kunnen adviseren of een richting kunnen aangeven die verlichting zou kunnen geven.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login