Ziekte van Kennedy

Als dochter van een vader met de ziekte van Kennedy heb ik besloten mijn afstudeeronderzoek als fysiotherapeut hieraan te wijden.

Naast hem, wil ik graag met mensen in contact komen om ervaringen te delen zodat ik deze kan verwerken in mijn onderzoek wat de ziekte van Kennedy doet met de kwaliteit van leven.

Uiteraard zal alles anoniem worden verwerkt en zal er uiterst voorzichtig met deze informatie worden omgegaan.

Is er iemand die mij zou kunnen helpen?

Met vriendelijke groet, dolinda jutte

0

6 reacties

3

Ik wil wel informatie over de ziekte van Kennedy geven. In 2012 is bij mij de ziekte vastgesteld. In de afgelopen jaren ben ik steeds verder achteruit gegaan. Ik ben in behandeling bij een neuroloog en een uroloog. De ziekte heeft ook invloed op de blaas. Het lopen gaat ook. steeds moelijker. Gebruik daarvoor een rollator en scootmobiel. Er zijn weinig patienten met de ziekte van Kennedy

dit bericht is gewijzigd door Simmw01 op 14 februari 2020 om 11:32

2

Hi Simmw,

Dat klopt. Inhoudelijk weet ik alles van de ziekte, maar ik zou graag voor mijn afstudeer onderzoek willen weten wat jouw ervaringen zijn. Zou ik een keer telefonisch contact met je op kunnen nemen?

Groet dolinda

0

Hoi Dolinda, heb je net een berichtje gestuurd. Ben uiteraard ook bereid mee te werken en informatie te geven aan een ieder die dat wil.

Vriendelijke groet, Willem Jan
0

Beste Willem Jan, ik heb het bericht gelezen, heel hartelijk dank. 

Ik zal vandaag via uw mailadres contact opnemen om een en ander door te spreken.

Nogmaals, heel hartelijk dank.

Groet Dolinda

0

Hallo Dolinda, Je kunt mij bellen, bij voorkeur s' avonds op 053-4765207 Groetjes Wim Mijn emailadres is wim.simmelink@gmail.com

dit bericht is gewijzigd door Simmw01 op 20 februari 2020 om 12:14

0

Dank!! 

Ik zal deze week contact opnemen! Groet dolinda

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login