Wilt u mij helpen?

Hallo, 

Ik zoek iemand die mij wil helpen door een interview te geven over hoe het is om (diabetische) neuropathie te hebben. 

Mijn naam is Joshje de Goeij en ik zit in mijn eerste jaar van de hbo opleiding Medische Hulpverlening in Utrecht. Momenteel ben ik in een projectgroep bezig met een project waarin ik op verschillende manieren informatie over diabetische neuropathie verzamel.

Het doel van het project is om als Medisch Hulpverlener meer inzicht te krijgen in de pijnbelevenis van patiënten en zo ook meer begrip te krijgen voor patiënten.

Het gaat hier dus om een opdracht voor school. Er zal heel zorgvuldig omgegaan worden met de gegeven informatie: namen en toenamen hoeven niet bekend te worden en het interview kan telefonisch en misschien zelfs over de mail plaatsvinden.

Mocht u liever niet openbaar willen reageren op dit bericht of wilt u graag meer informatie voor u een besluit neemt, mag u mij ook mailen: joshjedegoeij@live.nl . En natuurlijk is reageren vrijblijvend: als u het toch niet ziet zitten geeft dat niet. 

Met vriendelijke groet,

Joshje de Goeij?

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login