Volwassen broer met AVF

Wie heeft er ervaringen met een volwassen familielid met vergevorderde AVF, met betrekking tot het vinden van dagbesteding, hulpmiddelen en dergelijke.

1

4 reacties

0

Beste manuela,

helaas krijg je op dit forum nog weinig reacties. We zijn op zoek naar leden die actief willen zijn op dit forum. We hebben een werkgroep met veel ervaring. Ik kan je vraag per mail aan hen voorleggen?

groet Inge

Inge Vos - VSN medewerker
2

Hoi Manuela,

Ik heb zelf a.v.f. weet dit sinds 2003.

Zit zelf in een rolstoel en maak gebruik van een handbike.

Wat zoek je en wat kan die persoon zelf?

Als je weet wat die persoon nog zelf kan en wil,kun je iemand pas helpen.

Als ik je ergens mee kan helpen laat het me maar weten.

Groetjes Jel

0

Sorry voor de late reactie. Hij is volledig afhankelijk van zijn rolstoel ziet niets em gehoor is slecht zelfs met BAHA. Hij woont in een woonvorm met volledige verzorging. Daarnaast is er ook maar weinig wat hij echt leuk vind. Zijn wereld is heel klein. Vooral muziek heeft zijn interesse. Het gaat bijna nog meer om het een op een contact dan iets anders.

0

Hoi manuela,

Is je broer lid van Spierziekten Nederland? In dat geval kan ik een contactpersoon in de regio vragen of zij iets voor hem kunnen betekenen. Dan bedoel ik vooral adviseren, wegwijzen en een luisterend oor zijn. Wellicht kunnen zij helpen om iets voor je broer te vinden zodat zijn wereld weer iets groter wordt.

Groet,

Inge Vos

Spierziekten Nederland

Inge Vos - VSN medewerker
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login