Verhaal delen

Hallo, mijn naam is Wouter. Ik ben een man van 86 jaar en ik was al vroeg gediagnostiseerd met Neurogene spieratrofie van Kugelberg Welander Spinale Musculaire atrofie 3 ?(oftewel SMA3). Graag wil ik mijn verhaal met anderen delen.

Ik merkte vroeger toen ik klein was dat ik al minder kracht had dan de andere kinderen en sneller vermoeid was. Ik heb gaandeweg met mijn energie leren om gaan. Ik luister naar mijn lichaam en ik neem rust wanneer dit nodig is.

Ik vind dat ik nog positief in het leven sta, ik haal eruit wat erin zit. Ik houd van dichten en dit doe ik nog zo nu en dan. Ik ga nog zelf naar buiten wanneer ik zin heb en de energie ervoor heb en dan rust ik in de middag weer uit.

Graag zou ik hiermee een gesprek willen starten of eventueel vragen beantwoorden.

Groet,

Wouter

0

1 reacties

0

Beste Wouter, Wat fijn om te lezen dat je je verhaal wilt delen met anderen. Ik ben wel ontzettend benieuwd naar uw levensverhaal. Wij hebben augustus afgelopen jaar de diagnose SMA3 van onze dochter te horen gekregen. Zij is nu net 4 jaar geworden. Een roerige tijd waarin we toekomstverwachtingen bij moeten stellen. Als je terug kijkt op uw jeugd wat zijn dan de dingen die je geholpen hebben van bijvoorbeeld uw ouders? Heeft u adviezen voor ons als ouders die je mee zou willen geven, zodat we onze dochter optimaal kunnen steunen. Hartelijke groet, Marja

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login