Toch wel fijn...

Ik moet zeggen, nou ja moet..., ik wil toch even iedereen laten weten dat ik het toch wel erg fijn vind om met jullie gesprekken te delen.

Ik merk ontzettend veel herkenning, en heb er zelfs steun aan.

Zowiezo dat ik het gevoel heb dat jullie mij begrijpen, maar ook dat ik merk aan mezelf dat ik daardoor toch meer durf te kiezen voor wat ik vind dat ik aankan en wat niet, en ook makkelijker hulpmidddelen durf te gebruiken als het nodig is.

Dus bij deze: IEDEREEN HARTELIJK BEDANKT dat je op deze site bent.

Samen staan we sterk!!!
0

6 reacties

0

Nou, dan voel jij hetzelfde als ik voel op deze site.

Ik heb nog nooit zo vaak gedacht: o, ik heb precies hetzelfde als die ander en hoef helemaal niet uit te leggen wat ik precies voel. En zomaar allemaal mensen die snappen hoe een spierziekte (of welke chronische ziekte dan ook) ingrijpt in je leven. Mensen die snappen dat je eigenlijk zo graag vanalles zou willen doen, maar dat er gewoon een eind aan je mogelijkheden zit.

Mooi hè dat die mensen hier te vinden zijn?!

0

Ja, en erg fijn, vooral omdat die in mijn omgiving niet te vinden zijn. Die zien alleen je buitenkant, en dus alleen je goeie kanten op goeie dagen, en zelfs dan alleen wat ze zien, en niet wat het opleverd.

Nee, ik ben erg blij dat ik op deze site ben gekomen!

Samen staan we sterk!!!
2

O ja, ze zullen er wel zijn, maar je ziet ze nooit. hetzelfde als mensen in een rolstoel, zie je ook bijna nooit. Meestal alleen met de kermis. daarbuiten lijkt het wel of iedereen zich verstopt.

Maar ja, toen ik nog mijn rolstoel vooruit kon krijgen en ik daarmee naar de winkel ging, dachten mensen dat ik mijn verstand ook kwijt was, en mocht ik nieteens zelf afrekenen als ik niet alleen was, als je begrijpt wat ik bedoel.

Samen staan we sterk!!!
0

bekijk het eens anders, je ben de weg kwijt en moet het dus gaan vragen, er staan 2 mensen een in een rolstoel en een zonder.

Aan wie vraag je de weg¡¡¡¡¡¡¡¡

yner
0

Hoi Chantal.

Jammer dat we niet kunnen chatten op deze site, zou heel leuk zijn. Ik zit de laatste maanden ook op de chatkamer van de vsn vooral 's avonds het is leuk  en je vergeet even de sores waar je elke dag tegen aan loopt. Ik zou zeggen probeer het eens een keer. Zelf ben ik  daar te vinden door de weeks niet in het weekend.

Groetjes Annie.

Je bent niet alleen.
0

ik denk dat ik het dan aan de gene vraag die het vriendelijkste kijkt,. Hoewel, als ik zelf op mijn handbike zit, vraag ik het liever aan de gene in de rolstoel, omdat ik dan op dezelfde oog hoogte zit. en niet zo naar omhoog hoef te kijken, (levert me vaak klachten op).

Samen staan we sterk!!!
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login