Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Terugbetaling hospitalisatie verzekering

Hallo, ik heb van mijn hospitalisatie verzekering te horen gekregen dat HSP niet onder de zware ziektes valt en daardoor geen recht heb op terug betaling van de extra kosten voor de behandelingen bij de kinesist. Ik heb sinds 2 jaar een baclofen pomp maar het blijft zeer snel achteruit gaan. Pomp is al getest en als we de dosis verminderen, wordt het zo erg dat ik niet meer kan staan. Ik ga dagelijks naar het ziekenhuis hier om hydro therapie en stretching met de kinesist te doen. Die kosten lopen dus aardig op Heeft iemand ervaring met de terugbetaling door de verzekering van de behandelkosten van kine? Ik woon in Belgie Bedankt voor de info Remco

0

1 reacties

0

Jammer dat het in België kennelijk minder goed is geregeld voor HSP-ers. In Nederland staat HSP op de zogenaamde lijst van Borst. Met deze chronische conditie kun je in Nederland voortdurend fysiotherapie krijgen. De eerste 20 behandelingen betaal je zelf. Daarna kun je zo vaak als je wilt gebruik maken van fysio. Zelf ga ik 2x per week voor broodnodig onderhoud. Daarnaast sport ik 2x per week. Echt noodzakelijk om mobiel te blijven merk ik. 

Jacoline
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login