Ruggenprik of volledige narcose bij Strümpell/HSP

Binnenkort moet ik geopereerd worden in mijn onderbuik. Komende week is het gesprek met de anesthesist. Heeft iemand ervaring met volledige narcose of ruggenprik?

0

5 reacties

0

Sorry, helaas kan ik jou hier niet over informeren.

succes

0

Ik heb zelf geen ervaring met een ruggeprik omdat ik bewust heb gekozen voor algehele anaesthesie.  De rug is toch al zo gevoelig en ik was bang voor hevige spasmen als dat gebied extra getriggerd wordt.

Hermien
0

Inmiddels ben ik geopereerd. Ik heb een ruggenprik gehad; dit is prima verlopen. Geen spasmen gehad; ook naderhand geen toename van klachten. 

0

Johanna,fijn dat de operatie goed gegaan is. Mag ik vragen of die verband hield met je HSP of was het een ongerelateerde klacht? Ik dacht nl. dat aan HSP niks te doen was. Ik heb vorige jaar de HSP diagnose gehad. dank je.

0

Dag Henk Munneke,

De operatie stond niet in verband met de HSP. Die aandoening is inderdaad iets waar je je leven op af moet stemmen. Moet zeggen dat me dat steeds beter lukt ;) 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login