paniekaanvallen/hyperventilatie

Ik heb heel vaak als ik een astma aanval heb,dat ik een beetje in paniek raak en ga hyperventileren erbij,niet handig want dan word je benauwdheid dubbels zo heftig,heeft een van jullie hier ervaring mee?? zo ja hoe pakken jullie dit aan?

Sientje
0

2 reacties

0

Beter laat dan nooit een reactie he.

Ik zit heel weinig op dit astma gedeelte. Ik zit vooral bij het onderdeel van mijn spierziekte.

Ik heb inspanningsastma en hyperventilatie. Soms weet ik niet eens of het mijn astma of hyperventilatie is erg lastig.

voor mn astma gebruik ik alleen smorgens en savonds een inhaler. als je een astma aanval krijgt kan je een plastic broodzakje meenemen. Eventjes blazen in het zakje tot je je ademhaling onder controle hebt. dat kan je ook op een toilet doen zodat je de tijd kan nemen tot je ademhaling weer onder controle is.

 

0

zie je reactie nu pas,Kreeg eerst geen notificaties via mijn mail binnen nu wel heb het anders ingesteld,Ik kan er wel onderscheid in maken gelukkig wat voor aan val ik op welke moment heb,in een zakje blazen werkt aleen bij mij niet,dan taak ik helemaal in paniek,thanx voor je reactie!

Sientje
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login