NA: loopbaancoaching en werkverandering

Beste allemaal,

Het zit erop, mijn revalidatie! Ik heb veel geleerd, afgeleerd, inzicht verworven en ook bijstellingen van denken.

Maar al met al, is het leren omgaan met de restcapaciteiten en creatief denken!

Oké, ik weet dat ik veel niet meer kan, mijn hobby als handboogschieten is teneinde, dus mijn boog staat te koop.

Ook vond ik het heerlijk om te smeden, ouderwets aan een vuur, lekker met de hamer op het aambeeld slaan, om een mooi heet stuk ijzer te vormen naar mijn ideeen, jammer is niet meer haalbaar, maar het was enorm gezellig!

Ik ben niet iemand die kan zitten borduren, puzzelen, regendruppels tellen of mij bezig kan houden met het huishouden.

Ik ben nu dus driftig opzoek naar nieuwe, leuke en vooral gezellige hobbies. Dus als jullie leuke ideeen hebben, laat horen.

Ik ben begonnen met een vorm van omscholing wat betreft mijn toekomst. Mijn doel is om als ZZP te gaan werken,  als coach en counsellor.

Ik wil dit doen in combinatie met mijn ervaring als loopbaancoach. Jaren heb ik gewerkt met mensen met een arbeidshandicap (zowel psychisch als fysiek)  binnen loopbaancoaching.

Dit werk wil ik nu oppakken als ZZP met aanvulling van (e-)counselling, dus mensen die het als een ongezonde vorm van stress ervaren om de verandering aan te gaan in hun werk/taken/verantwoordelijkheden die direkt te maken hebben met de beperking/handicap.

Ik hoor graag van jullie kant of je denkt dat er interesse is in een loopbaancoach die bekend is met NA, ervaring heeft in arbeidsbeperkende omstandigheden, kennis heeft van de WvP, wat een SFB ( structureel functionele beperking) status kan inhouden, maar vooral die zelf weet dat belasting en belastbaarheid per dag kan wisselen. Die als ervaringsdeskundige kan en wil meedenken.

Ik heb ruim 12 jaar coachingservaringen en wil binnenkort starten met (e-) counselling. Ik hoor graag van jullie, want uiteindelijk zijn jullie ook zelf deelgenoot van deze groep "clienten" volgens de ziektewet of UWV.

Binnen loopbaancoaching kan ik gebruik maken van diverse methodieken, als mindfulness, creatieve therapie, melba/ida (arbeidsvaardighedentoetsen), kernkwadranten vlgs Ofman, e.a.

Ik wil dit niet gebruiken als een PR verhaal voor mijzelf, wel om te toetsen of er binnen de groep mensen zijn met NA die behoefte hebben aan  begeleiding van iemand die kennis heeft van NA als er sprake is van terugkeer naar werkplek, of veranderen naar andere werk/functie/ed.

Graag je reactie of bij vragen hoor ik dit ook graag!

Annet?

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login