Myasthenia Gravis en darmproblemen

Goedenavond, De titel verraad het al een beetje maar ik zou graag willen weten of er meer mensen zijn met myasthenia gravis die ook problemen ervaren met/in hun darmen? Meer dan tien jaar geleden werd ik gediagnosticeerd met Mg en zo ongeveer zes jaar geleden begonnen de problemen met mijn darmen, van de ene op de andere dag werkten mijn darmen niet meer (goed). Ik heb dus obstipatie en de afgelopen jaren heb ik werkelijk alles geprobeerd om mijn darmen weer op gang te helpen maar helaas zonder resultaat. De artsen konden niks geks vinden dus heb ik de afgelopen jaren mijn darmen geleegd met een klysma maar ik wil zo graag weten wat er nou precies aan de hand is. Voor dit probleem loop ik nu bij een expertise centrum in de hoop dat zij mij verder kunnen helpen. Tijdens een van deze afspraken vertelde de arts dat de patiënt voor mij ook myasthenia gravis heeft alleen kampte deze patient met incontinentie, wel opvallend maar ik besteedde er geen aandacht aan totdat ik hoorde dat de nicht van de vrouw van mijn vader, zij heeft ook myasthenia gravis, ook zulke grote problemen met haar darmen heeft. Eigenlijk precies dezelfde problemen maar online kan ik er niks over vinden en daarom probeer ik het op deze manier want ik ben wel benieuwd of meer mensen dit ook ervaren? Het gaat mijn probleem niet oplossen maar ik zou zo graag willen weten waar het probleem Ligt :) Met vriendelijke groet, fleur

0

1 reacties

0

Ik heb je een prive bericht gestuurd. Het kan met MG te maken hebben maar daar twijfel ik heel erg aan. Vaak ligt het probleem ergens anders. 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login