Mensen in mijn regio

Zijn er wellicht mensen in mijn regio die die ook postpoliosyndroom hebben ?  ik woon zelf in de regio 0485.

Bij mij is het vorige week bekend geworden, en zit nog met heel veel vragen, wat niet vreemd is.

Ik ben 68 jaar.

Wellicht mensen in de buurt ?

1

4 reacties

1

Hoi Hanneske, Ik ben 74, heb 73 jaar geleden ernstigepolio gekregen, sinds sinds 30 jaar postpolio.

Ik heb een heel leuk leven gehad door genoeg aandacht te besteden aan mijn lichaam (fysiotherapie) en mijn geest (ik ben geestelijk verzorger geweest)

Ik woon in Den Haag. Geen idee of dit overeenkomt met jouw regio.

Hartelijke groet, Margreet

0

wat is regio 0485??

1

Ik woon in NB postcode 4902 en ik heb in 1956 polio gehad en ben ook 68 jaar. Daarnaast is bij mij eind vorig jaar de ziekte van pompe gediagbnostiseerd.

Hoe gaat het nu met jou?

0

Eind 1995, toen ik polio had, woonde ik ook in Brabant. Omdat ik alleen een linkerduim met restverschijnselen heb, ben ik er verder nooit meer mee bezig geweest. Ik wist van het bestaan van postpolio niet af. Maar nu ben 65 jaar en weet sinds vijf maanden dat ik postpolio heb. Voor mij is wat er nu gebeurt redelijk schokkend, ineens kan en mag ik sommige dingen niet meer, want anders is mijn energie zo op en doen mijn benen erg zeer. Ook ik zit vol vragen en hoop daarom ook lotgenoten te treffen, bijvoorbeeld op het congres van 14 september. En hier natuurlijk!

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login