Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Levens verwachting

Heeft iemand een idee wat de levens verwachtingen zijn , hoor diversen verhalen . Ik heb het sinds 2016 en merk dat ik steeds harder achter uit ga momenteel, ik heb geen medicatie of iets alleen maar zuurstof voor nacht 3 ltr dag 4.5ltr en met lopen en sporten 5 ltr .

Weet iemand ook hoe het einde gaat verlopen , stik je of wat dan ook .

Pluk de dag zolang nog kan
0

1 reacties

0

Hoi Johans, Longfibrose is (nu nog) een ongeneeslijke ziekte. Bij het longfonds kun je informatie krijgen over het verloop van de Longfibrose. Gelukkig is er nu een onderzoek gestart over het genezen van o.a. longfibrose. Maar dat zal zeker 4 jaren duren, ik hoop dat ik dat kan overleven. Ik heb wel medicatie maar geen zuurstof. Wel ga ik iedere week naar de zoutkamer (Haloclinic) wat ik jou kan aanraden.  Ook heb ik 2x in de week fysiotherapie met sporten speciaal voor mijn longen. Sta jij wel onder behandeling van een longarts?

Sorry maar geen echt antwoord op je vraag hé...maar als je steeds kortademiger wordt en in ademnood komt, ja dan stik je pff.

Corrie van Weerden
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login