HSP pure vorm

Dag allemaal,

Even een vraag: mijn man, mijn schoonmoeder, haar moeder en mijn zoontje hebben hsp in de pure vorm nu vroeg ik me af kan mijn man alleen maar de pure vorm overdragen of kan je van de pure vorm ook nr de complexe vorm overgaan?

We moeten pas volgende maand naar de neuroloog en vroeg me af of hier iemand een antwoord op weet (gwn ter info) was hier benieuwd naar maar vond op internet niet onmiddellijk iets weer.

Alsook: kan je ook drager zijn maar dat de ziekte bvb niet uitbreekt zie mijn schoonmoeder en haar tweelingzus 55 jaar en deze hebben nog niets van symptomen.

Groetjes

0

1 reacties

0

Beste Nathy,Wat betreft de erfelijkheid,je kan inderdaad drager zijn zonder dat je zelf ziek wordt maar kan het wel doorgeven. wat de vorm van HSP betreft de pure of de complexe daar denk ik  dat het moeikijk te voorspellen is daar de progressie en gevolgen voor elke persoon anders kunnen zijn.

Norbert
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login