Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

HSP en pijn

Allen,  mag ik jullie vragen of er onder jullie mensen zijn die HSP hebben met veel pijn? 

0

5 reacties

0

Halllo Herman,

Ik heb redelijk veel pijn in de bovenbenen en lopen kost steeds meer energie, vooral bukken, dat de hamstrings rekt doet pijn, slik alleen paracetamol, vooral bij koud vochtig weer worden de klachten erger, merk ik sinds ruim een jaar.

Jolanda van Vessem
0

Als ik niet over mijn grenzen ga heb ik eigenlijk geen pijnklachten. Maar... te lang lopen, te lang staan levert wel een soort stevige spierpijnen op. En te lang... dat is soms al na een paar minuten. Daarom gebruik ik best vaak mijn rolstoel, want dat voorkomt veel klachten. Kou en vermoeidheid zijn een trigger, het betekent in mijn geval vooral dat ik wat meer spasmen heb en dus moeilijker loop. Fietsen wordt dan ook lastiger omdat ik dan totaal geen kracht meer kan zetten. In de winter gebruik ik dus wat vaker mijn handbike. Dikke deken om m'n benen, jas aan heen en lekker naar buiten en in beweging! 

Overigens, toen mijn vit.D te laag was had ik ook meer pijnklachten. Sinds dat weer op peil is gaat het een stuk beter. Ook heb ik mijn voeding wat aangepast en gebruik ik een supplement om de spieren wat meer ontspannen te houden. 

Over het algemeen voel ik me nu goed, heb ik geen pijnklachten en weinig last van spasmen. 

0

Over het algemeen heb ik alleen maar lichte pijn gehad, tenzij ik te veel of gekke dingen gedaan had. Nu ik meer verschillende dingen ga mankeren wordt de pijn wel meer maar het is nog verdraagbaar. 

0

Pijn is nu soms dragelijk alleen met weersveranderingen is het een drama voor mijn diagnose gebruikte ik cannabis olie voor mijn pijn hielp ook bij slapen alleen kon ik het alleen krijgen in het illegale circuit en werd er af en toe wazig van en dat vond mijn vrouw niet leuk dus ben er niet verder mee gegaan

0

Heb veel last van pijn in de benen en voeten .gebruik alleen paracetamol.vooral tijdens het slapen wordt veel wakkeriemand een idee wat ik kan doen.ga nu beginnen met fysio voor hsp.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login