hoi ik ben pascal

bij mij hebben ze voor 95 to 98 % vastgesteld dat ik dvn heb en dat is dunne vezel neuropathie,maar heb al verschilende medicijnen gebruikt maar niet veel baar bij wel was ik erg suf ik krijg nu 300mg lyrica en 10 mg butrans pleisters,maar mijn vraag is wat moet ik hiermee ik zit in een ggz instelling en mijn psygiater zegt dat ik toneel speel en hij zegt dat het geen ziekte is ?hoe nu verder heb wel binnenkort een afspraak in venlo bij de pijn bestrijding?

graag nader bericht terg 

gr pascal

0

2 reacties

1

hoi ik ben Henk , heb sinds 3 jaar dvn, , ken de fb site al van dvn? , www.dunnevezelbeuropathie.wordpress.com ca 520 leden reeds, wanneer je dvn hebt speel je geen toneel velen kunnen niet veel meer en of zijn half geheel arbeidsongeschikt , op de site staat ook mijn verhaal onder de patienten naam Arie,  waar is bij jou dvn vastgesteld? 

0

hoi

door de symtomen die ik had en suikerziekte, maar heb jij ook zoveel pijn ik heb al zoveelsoorten medicatie gehad maar bijn tot niks helpt ik weet niet hoe ik verder mee moet kan bijna niet meer lopen looop met rolator en ben ban dat ik en een rolstoel terrecht kom zoon pijn heb ik.

ik heb lyrica 300 mg per dag en 10 mg butrans pleisters maar zelfs dat help niet meer,

en ik ben ook de weg kwijt geweest ben een half uur buiten wuste geweest door de medicatie en ja ik weet het niet meer heb ik nog wel vooruitgang ?

gr pascal 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login