Geef jouw gesprek een titel

Probeer mensen te berijken en vertellen dat deze aandoening behandelbaar is. Ben behandeld AMC medicatie stootkuren DexamethasonZelf 2003 in rolstoel nu na vele moeilijke periodes gaat het heel goed met mij. Heb wel restverschijnselen maar daar is mee te leven.

0

1 reacties

0

Welke aandoening bedoel je Gerard? Je bent helaas vergeten een titel boven je gesprek te plaatsen, dat kan nog door vlak onder jouw berichtje op Bewerk te klikken, de titel te plaatsen en dan de reactie weer te plaatsen.

Er staat ook bij jouw naam niet een aandoening genoemd, misschien kan je dat ook even invullen? Dat kan je doen door op je naam te klikken (bovenaan de site of naast jouw oproepje) , daarna op Deel en bewerk jouw situatie.

Je ziet dan het eerste scherm toen je je registreerde op de site en kunt daar je aandoening invullen. Zo krijg je hopelijk reacties op jouw vraag.

Vriendelijke groeten, Trudy

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login