Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Gebruik van Lyrica 150

Yusuf99

Beste Yusuf,

Jij gaf aan dat bij gebruik van Lyrica 150 tweemaal daags dit zou helpen tegen de zenuwpijnen. Ja, dat doet het, weinig pijn.           Bijwerkingen: slaperig gevoel tijdens de dag, duizelig gevoel, weinig zin en weinig energie.

Vraag: heb je misschien ergens gelezen dat er als bijwerking ook sllapeloosheid optreedt. Ik heb de laatste tijd erg veel last van slapeloosheid.

Misschien dat iemand die dit leest er ook een mening of ervaring mee.

Groeten, Toonchi

Toonchi
0

4 reacties

0

Ook ik heb Lyrica gebruikt, zeer kortdurend nadat ik allergisch bleek voor amitriptyline. Eerst heb ik de amitriptyline afgebouwd en geleidelijk aan kwamen de slaapproblemen weer terug, door de pnp-klachten, dacht ik. Maar Lyrica gaf nog veel meer bijwerkingen, en het slapen verbeterde niet. Mijn neuroloog was op vakantie en ik was wel even klaar met de medicatie. Mijn grootste probleem was het slapen, de pnp hield (en houdt!) zich eigenlijk best rustig, als ik mijn grenzen goed bewaak. Ik besloot het slaap-probleem anders te benaderen: alsof mijn lichaam het slapen verleerd is door alle onrust die de pnp en de medicatie bracht. Dat zou betekenen dat mijn lichaam weer moest leren slapen, en dat kost tijd (en acceptatie van het probleem!). Maar het bleek wel effectief: door mezelf niet meer kwalijk te nemen dat ik tig keer wakker werd op een nacht, maar het te accepteren en ontspanningsoefeningen te gaan doen (focus verleggen) ging ik geleidelijk aan steeds beter slapen. Ik word nu 's nachts nog 1 a 2 x wakker en voel me overdag aardig uitgerust. 

Wil je meer weten over ontspanningsoefeningen en acceptatie-oefeningen (ja, die zijn er ook!), stuur dan even een persoonlijk berichtje. 

0

Johanne

Bedankt voor jouw reaktie. Graag verneem ik van jou de ontspannings oefeningen.

Groet van Toonchi

Toonchi
0

Johanne,

Hoe stuur ik je nu een persoonlijk berichtje ? Wil je aangeven hoe ik dat moet doen.

Groet van Ton

Toonchi
1

Ha Ton,

Ik heb je een berichtje gestuurd. Kijk maar even of het lukt ;)

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login