FSHD site op Facebook

Beste vrienden,

Onderzoek naar FSHD is in ontwikkeling en ook online staan wij niet stil. Voor meer nieuws over FSHD nodig ik u van harte uit om deze pagina FSHD Nieuws te ‘liken’.

Hier zijn wij in staat op een overzichtelijke manier informatie te delen met u. Ook voldoen wij op deze manier als organisatie aan de reglementen van Facebook: door een pagina te gebruiken in plaats van een persoonlijk account.

De organisaties ‘achter’ de pagina zijn: de FSHD Stichting en de afdeling Neurologie/FSHD van het UMC St Radboud te Nijmegen. Ook werken wij samen met Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrix Spierfonds.

Echter, de persoon achter deze pagina zijn Anke Lanser en Frank van Zimmeren. Suzanne van Egmond ondersteunt dit team tot begin 2013. U kunt mij nog steeds een bericht sturen indien u een persoonlijke vraag heeft.

Heel graag blijf ik met u in contact. Ik zie u graag op FSHD Nieuws!

http://www.facebook.com/FshdNieuws?

 Hartelijke groet,

Anke, Frank & Suzanne

3

1 reacties

0

hoi Ireentje.

Heb dat zojuist gedaan.

Gr. Annie.

Je bent niet alleen.
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login