Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Ervaring mee?

Bij mij is sinds ruim een jaar poly-neuropathie vastgesteld. Naast de uitval heb ik ook best veel pijn in armen en benen. Nu kijk je ook naar eventueel aalternatieve dingen die aangeboden worden. Vandaar mijn vraag heeft iemand ervaring met deze organisatie?

http://www.neuro-actief.nl/?

Ze zitten in Heinenoord, 10 km onder Rotterdam.

0

2 reacties

0

Ik heb in feb.2006 Guilain-Barré symdroom gekregen.                      Ik heb maar 14 dagen in het Bovenyziekenhuis in Amsterdam-Noord gelegen.  Ik kreeg na een half jaar problemen,omdat de bedrijfarts mij,voor een altijd weer werken moest. Er werd geen rekinging gehouden op de sociale werkplaats in Amsterdam-Noord. Ik heb toen bij een bijeenkomst in een kerk bij het waterlooplein in Amsterdam. Mijn mond open gedaan aan de wethouder,die nu burgemeester is van Rotterdam.Het was een bijeenkomst van de FNV-bond. De wethouder zeg te tegen de direkteur van Pantar,ik wil binnen een week raport over deze  man. Na twee weken mocht ik stoppen met werken van de direkteur van Pantar.Ik was toen 64 jaar,en mocht toen zes maanden eerder stoppen werken. word dit jaar 72 jaar.

0

Dat is dan snel geregeld , soms heb je kruiwagens nodig

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login