Ervaren jullie veel regeldruk?

Volgens een onderzoek blijkt dat veel mensen met een chronische aandoening te maken hebben met teveel regeltjes, loketjes, formuliertjes en andere administratieve verplichtingen. Ik herken dat zelf niet zo, maar ben benieuwd of jullie dat wel hebben. Vertel hieronder jouw meest bizarre ervaring met de regeldruk in Nederland!

0

1 reacties

0

mijn vrouw heeft een spierziekte en dit is heel herkenbaar.Nav de zoveelste slechte ervaring met een firma belde ik de gemeente of ik niet naar een andere firma kon voor het onderhoud van de hulpmiddelen van mijn vrouw.

Dat kon wel, maar dan moest mijn vrouw alle hulpmiddelen inleveren en ze weer opnieuw aanvragen voor bij de nieuwe firma.Het was dan niet zeker dat ze de produkten kreeg of misschien andere.Heel vreemd,omdat we alleen vroegen om een andere firma die het onderhoud gaat doen.

Een nieuwe ronde met keuringen zat mijn vrouw niet op te wachten.

corne
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login