Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Enbrel koel meenemen op vakantie

Wij gaan in augustus met de auto 4 weken naar Frankrijk. Ik spuit wekelijks Enbrel en dat mag blijkbaar niet boven de 7 à 8 " komen. Hoe houd ik dit koel onderweg? We hebben wel een koelkast voor in de tent, maar weet niet hoe ik het koel daar moet krijgen.  Het beste wat ik tot nu toe gevonden heb is een kleine koelbox, die alles 16" onder de omgevingstemperatuur houdt, en die kost 40 €. We rijden 's nachts, dus dat scheelt misschien. 

Ik denk aan stoppen en voor deze periode vragen om Prednison, maar ik weet niet of dat slim is. 

Hoe doen jullie dit??

Francisca
0

4 reacties

0

Hoi Francisca,

Ik spuit geen enbrel maar ik heb zelf een koelbox die ik ook in de sigarettenaansteker van de auto kan insteken, ik weet niet of dat een optie is voor u.

Groetjes Debbie

0er zijn speciale koelkastjes voor in de auto voor medicijnen ik zelf heb er een in de auto zitten werkt erg goed je kan er zelfs mee invriezen hij is niet erg groot hoog 25 cm breed 15 cm dik 20 cmje moet er wel rekening mee houden dat je genoeg accu capaciteit hebt bij mij in de auto zitten twee accu’s een voor de auto en een voor de aanpassingen

maar als je dit kastje allen gebruikt om naar je vakantiebestemming te rijden heb je geen dure aanpassingen nodig in je auto

mvg
jacko?

0

ben benieuwd naar hoe je het uiteindelijk hebt opgelost.
Ikzelf heb 1 spuit Humira gewoon in het koeltasje + koelelementen koel kunnen houden. Wij zijn naar Zuid-Frankrijk gereden ('s nachts) en daar aangekomen direct de koelkast aangesloten en de Humira overgeladen. Dit ging prima, dus dit doe ik de komende zomer weer!
Groetjes, Reel 

Reel
0

Er zijn speciale tasjes voor diabetici te koop , met korrels die water opzuigen en waarin de spuiten koel blijven. Ik heb ze ook voor embrel gebruikt. werkt prima.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login