een progressieve spierziekte...

ik zal me even voorstellen. Ik ben Rob Penders 37 jaar oud. Ben geboren met een progressieve en zeldzame spierziekte en op mijn 17de de diagnose ataxie van Friedreich. Mijn levens motto is alles kan tot het tegendeel is bewezen. Ik ben dus als het ware uniek! Ik verplaats me dagelijks in mij rolstoel door 1 groot parcours die de mensen om me heen creëren. Gelukkig hou ik van uitdagingen en kom ik er meestal ongeschonden uit. Verder hou ik van reizen en de wereld ontdekken zolang dit mogelijk is. Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Ik hou niet zo van negatief gedoe en dingen die gezien mijn situatie niet zouden gaan. Kritiek geven is maar al te makkelijk, maar ik kijk liever hoe het wel kan, daar kan ik wat mee...?

Hoe gaan jullie hiermee om?  blijft bij jullie het glas halfvol?

Groetjes uit Belgie

Het leven is een groot feest, en wij zijn de genodigden....
0

1 reacties

0

Hallo ik ben demi en 22 jaar. Ik heb sinds 2007 ataxie van friedreich. Mijn broer heeft het ook maar is helaas dit jaar overleden. Hier zijn we ook positief. Maakt het leven makkelijker en mooier!! Groetjes Demi 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login