Bij mijn zoontje van 8 is de hsp gen gevonden.Woensdag hebben mijn man en ik een gesprek in de vu.Mijn man wil zich ook laten testen...Ik ben wel flink aan het denken.Wat straks als en dan en hoe.Aan het malen en malen.

Ik zat al in de molen met mijn zoontje omdat ik er achter kwam dat hij slecht zag en het begon allemaal 3 jaar geleden. Om een verhaal kort te maken. Zoontje ziet 20 % heeft ernstige dyslexie.Mijn schoonvader heeft strumpell en het heeft een generatie overgeslagen ..teminste mijn man gaat ook getest worden. Tegen mijn schoonvader is gezegd dat het niet erfelijk was .. Dus wel. Nou hebben wij een hele goeie kinderarts die er boven op zit betreft de onderzoeken. Ze belde mij toen op dat de dna goed was maar toch een hsp gen hebben gevonden bij mijn zoontje. Ik ben toen zelf ook dieper gaan induiken en alles valt op zijn plek wat betreft mijn zoontje. Aan het malen ben ik.. Wat straks en nu en wat brengt de toekomst.. Woensdag een gesprek en hoop dan meer op duidelijkheid.

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login