-BEMER-THERAPIE

Hallo,

Wie kan mij informeren over de werking van de Bemermat  als pijnbestrijder bij poly-neuropathische pijn?

Graag hoor ik van je,       M.vr.gr.     Letty

Letty
0

3 reacties

0

Beste Letty,

De Bemer therapie is onzin. Een beetje magnetisme kan geen effect heben op onze spieren of op onze pijn. Het is kwakzalverij. Zie ook de website vande Vereniging tegen kwakzalverij:

http://www.kwakzalverij.nl/over-ons/vaak-gestelde-vragen-frequently-asked-questions-faq/lezersvragen/de-bemer-nog-steeds-onzin/

groet,

Laurens?

0

er staan meer post op iemand zoals ik rondom bemer.Ik probeer al als moderator een tijd in contact te komen met iemand die er werkt/verstand van heeft, maar ondanks toezeggingen laat dit al weken op zich wachten, er komt geen reactie bij navraag.

dit bericht is gewijzigd door Corne op 1 december 2017 om 15:24

corne
0

Beste Letty, ik heb zelf ook CIAP,alleen behoor ikmtot een kleine groep die geen pijn heeft,alleen gevoelloosheid,geen evenwicht enz.Als tip wil ik het volgende meegeven,het gebruik van cannabisolie,echter niet wat je legaal in menig drogisterij kan kopen maar medicinale wietolie met een percentage THC. Het absoluut niet verslavend alleen het is praktisch alleen illegaal te krijgen. Er zijn 2 stichtingen in Nederland die dit kunnen leveren tegen een donatie. Kijk op Suver Nuver site ,dit is de Friese Stichting en SHC in Katwijk. Eén van de mensen hier op het weblog gebruikt het met een zeer goed resultaat.

Groet en sterkte ermee,

H.Figge

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login