Becker spierziekte/dystofie

Graag wil ik met iemand in contact komen die eveneens een partner heeft met de spierziekte van Becker en rond de 34 jaar oud. Mijn man heeft de spierspziekte en is 34 jaar oud, het laatste jaar is hij erg achteruit gegaan en is daar heel emotioneel onder. Als partner is dat soms best moeilijk omdat je zo weinig kunt doen. Graag kom ik met iemand in contact die dezelfde ziekte heeft, rond dezelfde leeftijd is . Graag wil ik weten hoe het nu met jou gaat en of er dingen zijn waardoor je je beter voelt en of je mogelijk een medicijn gebruikt die voldoende baat heeft. Groeten Mariska

0

3 reacties

1

Beste Mariska,

ik heb zelf de spierziekte van becker en ben 34 jaar

mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd mailen op danielvanachteren@hotmail.com

ik en mijn partner willen graag informatie uitwisselen

met vriendelijke groeten

Daniel van Achteren

1

Hoi mariska,

lees je berichtje en dat is van 2012 nu 2016 heb ik ook een man met de spierziekte becker mijn man is nu 34 en mijn man is toen hij 32 was erg achteruitgegaan en is daar ook erg emotioneel onder geweest, hoe gaat het nu bij jullie.

groetjes esther

0

Ik ben een man van 57 jaar en heb de spierdystrofie van Becker. Dat ik deze spierdystrofie had, kwam rond mijn 18e jaar openbaar en heeft tot nu toe geleid dat ruim 2 jaar geleden mijn opstaan en loopfunctie niet meer gaat en zit sinds die tijd in een elektrische rolstoel. Verder heb ik al een aantal jaren COPD. Ik zoek contact met iemand die ongeveer dezelfde leeftijd heeft en de spierdystrofie van Becker heeft.

dit bericht is gewijzigd door TvG46d2 op 3 augustus 2019 om 13:35

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login