autisme en broekplassen

hoi ik ben Deniz en alweer 38 jaar, ik heb het volgende :  ik plas heel vaak in mijn broek, soms een klein beetje als ik nies of hoest, maar meestal een grote hoeveelheid. Ik voel het te laat dat ik moet plassen. Dat is ook de reden dat ik geen relatie heb.  Ik ga bijna nooit uit, naar een cafe ofzo. Ik ben nogal verlegen, en heb last van autisme.

leven met autisme en urineincontinentie
0

5 reacties

0

Hallo Deniz, wat een vervelend probleem. Ben je hier wel eens mee naar de huisarts geweest? Misschien dat er iets aan te doen is, de oplossing is misschien wel heel simpel.

Heeft het feit dat je geen relatie hebt te maken met de incontinentie of met je verlegenheid en autisme? Ik begrijp dat je graag een relatie zou hebben? Misschien dat een vriend of vriendin met je mee wilt gaan naar een café of zo, of probeer eens een sportclub of hobbyclub. Daar kan je ook mensen ontmoeten natuurlijk. Moet je er wel van houden...

Mijn advies in deze is in ieder geval eens met de huisarts te gaan praten als je dat nog niet gedaan hebt. Het probleem van de plas niet kunnen ophouden komt vaker voor dan je denkt, (maakt voor jou het probleem er niet minder op) en de huisarts zal er echt niet raar van opkijken.

Succes!

Groeten

het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen maakt
0

Ik heb ook autisme en plas ook elke nagt in mein bet en vaak in mein broek overdag

0

Ik hep last van aandrangincontinentie en bedplassen

0

Nog steeds last van..

Overdag en s nacht s.

Ik moet nu vaak mijn bed verschonen, zelfs met incontinentiemateriaal in is dat wel balen, want als ik in bed heb geplast is het heel veel..

leven met autisme en urineincontinentie
0

hallo beste mensen ik ga een andere groep maken.. om mijn hele verhaal te vertellen..

het is nogal lang

leven met autisme en urineincontinentie
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login