Vakantie Goedegebuuren

Vakantie Goedegebuuren
Stichting Goedegebuuren is opgericht in 1989 door Regiowerkgroep Midden van de VSN en de Rotary Woudenberg / Scherpenzeel. Mensen met een lichamelijke beperking konden geen goede aangepaste vakantiehuizen huren en daarvoor heeft het bestuur zich al die jaren ingezet. Op park Hof Domburg (Zeeland) werd een vakantiepark gebouwd waarvan één bungalow door de stichting werd gehuurd en verhuurd tegen een acceptabel bedrag. In 2000 kon zelfs een vakantiebungalow worden gekocht in Oostkapelle, onder de rook van Domburg. Dat was mogelijk door het organiseren van 12 bingo’s per jaar en zorgvuldig sparen. Beide bungalows zijn prachtig gelegen en voorzien van tal van hulpmiddelen die het verblijf veraangenamen.
Het komende jaar wordt een jaar van bezuinigingen, aangekondigd in de troonrede en met vele woorden uitgesproken door o.a. de huidige bewindslieden. De broekriem zal aangehaald moeten worden . . . . Daarom heeft het bestuur van onze stichting besloten de huren voor de bungalow in Oostkapelle in 2012 niet te verhogen. En dat is nog niet alles. De eerste en laatste weken van het jaar zijn de huren drastisch verlaagd! Ook die in Domburg. Helaas ontkomen wij er niet aan de huren in Domburg te verhogen met slechts ca. 2%. Vanaf half november staan de prijzen voor 2012 op de website.
Iedereen met een lichamelijke handicap kan een van onze bungalows huren. De prijs voor leden van de VSN en ook wanneer u aangesloten bent bij het Astmafonds of Reumapatiëntenbond ligt beduidend lager dan voor niet-leden.
Bent u na het lezen van onze doelstelling en aanbod nieuwsgierig geworden, surf dan naar   www.stichting-goedegebuuren.nl  Daar ziet u wat u weten wilt.Inscannen en versturen aan nicowolters@ziggo.nl kan natuurlijk ook.
Dhr. Wolters zal na ontvangst met u contact opnemen.
Stichting Goedegebuuren, Veldweg 35, 3755 AG Eemnes.
http://www.stichting-goedegebuuren.nl/
Veranderingen van vakantie huisjes, zie bijgaande aankondiging.

Een grote verandering.

 

Er staat bij Stichting Goedegebuuren een grote verandering op stapel.

 

Zoals u ongetwijfeld weet verhuren wij nog steeds 2 bungalows resp. in Domburg enOostkapelle. Althans in 2012 nog, want na dit jaar verlaten we de lokatie op park HofDomburg. Let wel: onze bungalow op park Bos & Duin in Oostkapelle blijven we in 2013en volgende jaren verhuren.

 Dus u kunt te allen tijde nog naar de mooie provincie Zeeland ..............

 Waarom deze stap.

 Het bestuur van de stichting heeft in een ander deel van het land een mooie aangepaste bungalow voor u kunnen huren met ruime P-plaats!. Deze staat op een park van Landalbij Wezep (gem.Oldebroek), dicht bij Zwolle. Maar ook in de buurt van Elburg en andere IJsselmeerstadjes.

 Na lange tijd eens wat nieuws en in een aantrekkelijke omgeving (Noord-Veluwe),centraal gelegen dus ook niet ver rijden vanuit de meeste windstreken.Op een park met talloze voorzieningen, zoals restaurants, zwembad, verhuur van fietsen,familiefietsen, gourmetstellen, barbecues e.d.  En we komen hiermee ook vele mensen tegemoet, zoals hen die in het noorden van ons land wonen.De bungalow wordt natuurlijk ingericht met de hulpmiddelen die u van ons gewend bent.Op onze website kunt u binnenkort veel meer informatie lezen.

 Heeft u voor 2013 al een voorboeking verzonden? Dan wordt u z.s.m. benaderd door dhr. Wolters van de verhuuradministratie.

 Het bestuur.

 

I: info@stichting-goedegebuuren.nl ............. E: www.stichting-goedegebuuren.nl

 

Een CAMPER voor ALS-patiënten!?

Mensen, haast is geboden: Marktplaats verloot een camper! De stichting die de meeste stemmen heeft, krijgt 'm! Ik heb ALS op de weg opgegeven. Zou toch geweldig zijn?MAAR.. over 5 dagen (10 Mei) loopt de actie af. Dus...

0
4 reacties