Samentrekking spieren bij gebruik Mestinon (Myasthenia Gravis)

Hi lieve lotgenoten,

Ik ben Szilvia en MG is bij mij afgelopen april vastgesteld. Ik heb een lichte vorm van deze aandoening en hoewel ik meer zou kunnen gebruiken, kan ik niet meer dan 4x 15mg Mestinon per dag innemen. Als ik te veel van de pillen inneem dan krijg ik bijna dezelfde effect als zonder de pillen, maar dan net ietsje anders. Ik voel mijn armen net zo zwaar en (i.p.v. dubbel zien) zie ik wazig en heb problemen met focussen. Daarnaast krijg ik snel last van samentrekking van spieren maar op een hele bizarre manier. … niet lachen, het is echt serieus!!! : ik krijg er een erotisch gevoel in mijn spieren door de Mestinon. Dit heb ik alleen in de ochtend en ondanks dat dit hele fijne gevoelens zijn, zou ik graag vanaf willen want ik wordt er heel moe van. In de middag/ avond krijg ik een omslag en wordt ik snel depressief als ik op een dag te veel heb gedaan. De dokter kan dit niet plaatsen. Herkent dit iemand?

Groetjes,

Szilvia

dit bericht is gewijzigd door Szilvia op 28 juli 2014 om 21:18

0

1 reacties

0

Dat wazig zien komt mij bekent voor. Ik heb mg van af 2003 toen mijn zoon werd geboren. na dat de tymus verweiderd werd. Had ik nooit geen last meer. Tot 6 weken geleden. Ik begon dubbel te zien. Nu slik ik 6x90 mg mestinon maar in plaats van dubbel zie ik alles wazig.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login