Radeloos

Goedenmiddag;Ik heb 2 jaar geleden,een stukje geplaatst over mijn neuropathie.(,Ciap).Inmiddels velen medicijnen verder,maar helaas niets helpt.Ook niet een beetje.Ik heb ontzettende last van mijn benen,maar alleen als ik ga slapen.Als ik dan bijna slaap,beginnen de klachten weer.Ik ben dan continu bezig met mijn benen te bewegen,schokken etc.Ik slaap ook bijna niet meer .De klachten houden meestal wel uren achter elkaar aan.Als ik opsta ,dan is het erg.Xodra ik weer ga liggen beginnen ze weer.Ik ben bij de neuroloog,pijnpoli,huisarts geweest,en heb diverse medicijnen uitgeprobeerd.Maar deze helpen niet,of nauwelijks. Iemand op deze site gaf mij een tip,om cbd druppels te gaan gebruiken.Waar en welke moet ik dan hebben?Heeft iemand nog meer adviezen?Ik gebruik nu Tramadol 2x50 voor het slapen,en soms slaap medicatie.Maar dat helpt ook niet.Dus ik ben radeloos.Zodra ik niet in bed lig,of op de bank om te rusten,slapen,dan geen klachten.Zodra ik wil gaan slapen begint het gezeur.Lijkt soms ook een beetje op het RLS syndroom.Ik ben bekaf,moet wel overdag werken etc.Heeft iemand tips?Alvast bedankt. 

0

1 reacties

0

Ik heb ook dergelijke problemen. Het lijkt er op dat als je de benen tijdens het slapen naar beneden kunt laten hangen je dan veel minder last hebt. Misschien moet je zoiets proberen?

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login