pijnlijke voeten non stop

Hallo,

Ik weet niet wat ik nog moet doen met mijn pijnlijke voeten. Ben nu 24 jaar en heb al pijn vanaf ik 17 ben alleen niet in zo'nnerge vorm als nu. Ben begonnen bij een podo therapeut en kreeg steunzolen die heb ik lang gehad.. dat hielp helaas niet ik. Toen ik 18 was heb ik na school een fulltime baan gehaf in een kleding winkel daar had ik elke dag stekende pijn in mijn voeten en alsof je voetzool blauw is of dat je op je botjes loopt.. als de pijn opkomt krijg ik het ook erg warm van de pijn. Daarna ben ik 4 jaar na school geweest en altijd veel pijn gehad door kleine stukjes naar school lopen etc. Nu klaar met school heb ik een baan waar ik ook sta heledag. Maar de oijn gaat niet meer weg mijn tenen heb ik al een jaar lang hele erge pijn alsof ze allemaal gekneust zijn mij dikke teen (rechtervoet) kan ik amper nog bewegen en is na een werkdag helemaal dik en loop ik op krukken. Vandaar dat ik maar 4 uurtjes per dag maximaal kan werken en dat is voor mij al teveel.

Dus ben naar ziekenhuis maastricht en roermond geweest fotos botscans ct scans MRI scans.. echo van de voeten.. en ze vinden niks!? Ik kan niks meer doen op 24 jarige leeftijd niet werken maar ook geen leuk dagje weg alleen maar door de verschrikkelijke pijn.. en kan vaak geen schoenen aan omdat mijn tenen zoveel pijn doen dat als ik mijn voet probeer doornte drukken heel hard gaan steken en bonken en dan dirext al niks meer kan.

Wie herkent dit?? Ik hoop echt dat er iemand is die dit deels zou herkennen. 

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login