Pijn bij hnpp

Heey allemaal!

Ik heb hnpp. Bij deze ziekte hoor je geen pijn te voelen. Toch ervaar ik zenuwpijnen in hevige mate. Iemand hier ook ervaring mee?

0

2 reacties

0

Hallo, Bij mij is ook hnpp vastgesteld. En ook ik heb heel veel pijn! Ik kan niet meer dan 300 meter lopen en rug en stuitje belemmert mij in veel activiteiten. Ook heb ik verlammingsverschijnselen in ooglid en andere lichaamsdelen. Ook met mijn spraak heb ik af en toe problemen, herken je dit misschien? Want ik heb het idee dat er nog maar weinig bekend is over deze aandoening, en heb jij therapie of iets dergelijks? Gr. Petra

0

Ik snap niet dat het verhaaltje de wereld is ingekomen dat hnpp "pijnloos" zou zijn. Er zijn perioden dat ik alleen maar last van pijn heb in mijn voeten, of armen. Maar in de afgelopen jaren zijn er ook weken geweest dat ik het gevoel had dat er een spijker tussen mijn ribben werd geslagen. 

De eerste keer dat ik een zeer heftige pijnaanval had was een jaar of 4 geleden; mijn neuroloog vertelde mij dat het allemaal onzin was, en stuurde mij naar een KNO-arts (ik had heel veel pijn in mijn mond en tong). Na een diepgravend onderzoek heeft de KNO-arts mij doorgestuurd naar een "pijn-arts" (allemaal in hetzelfde ziekenhuis), die de pijn onder controle kreeg met Lyrica. Later, toen ik van neuroloog (en ziekenhuis!) was overstapt hielp mijn "nieuwe" neuroloog mij geweldig bij de pijn-aanval die ik hier boven beschreef met anti-depressiva ... .

dit bericht is gewijzigd door CorKraaikamp op 28 juli 2014 om 21:48

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login