Optimisme

Ik heb CIDP.  En ik ben optimist. Vaak als ik de verhalen lees van anderen wordt ik niet gelukkig. De lijdensdruk is hoog en de kansen nemen af. Eerst maar even technisch. Ik heb cidp, had vorig jaar een carcionid, en ik heb scardiodosis. Ik heb cidp sinds 2010. Nu kan ik 2 kanten op met mijn verhaal. Ik kan de kant op dat het zwaar is, onzeker en onduidelijk hoe de ziekten zich gaan ontwikkelen. Maar dat weten we denk ik allemaal wel.

Ik kan ook de andere kant op gaan en aangeven wat ik allemaal wel kan. Ik sta krachtig in het leven en ik geloof in mogelijkheden en kansen. Ik ben op op zoek naar mensen die me kunnen inspireren en ik hun ook. Die het leven als een kans zien en de ziekte als een uitdaging durven zien en de de ziekte als een waardevolle vriend of vriendin ervaren die met hem/har meereist.

ik zoek dus mensen  wie met mij mee op deze reis willen gaan. Ik hoop op veel verhalen en nieuwe mensen die het gesprek willen gaan starten.

groet,

albert

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login