Oprijplaat voor een 3-wiel scootmobiel

Ik krijg over een paar dagen een scootmobiel. 
Nu ga ik graag op pad met mijn auto met caravan en ik zou het geweldig vinden als ik de scootmobiel dan mee zou kunnen nemen, zodat ik ook in andere plaatsen veel gemakkelijker mee zou kunnen gaan om eens de omgeving te bekijken.
Een kleine opvouwbare voor "erbij" is geen optie, omdat je daarmee de fietsers niet bij kan houden (?). 

Ik heb een stationwagen, waar de scootmobiel met een helemaal naar beneden geklapte stuurkolom in past, ik moet alleen wel die hoogte overbruggen en een scootmobiel til je niet je auto in.

Dus mijn vraag: waar kan ik een betaalbare oprijplaat kopen waar een 3-wiel scootmobiel mee mijn auto ingereden kan worden. En kán dat überhaupt, een scoot laten rijden met ingeklapte stuurkolom?

Op zich is mijn auto met neergeklapte achterbank ruim genoeg (en mijn situatie is zo dat ik hem de komende tijd nog niet kan vervangen voor een ander type auto).

Bedankt voor de tips!

groeten, Trudy

0

1 reacties

0

Kijk eens op de site van luckysale.nl. Daar hebben ze verschillende 2e hands hulpstukken, zoals kofferbakliften en ook oprijplaten volgens mij. Misschien dat zij je kunnen helpen. Ze zitten in Kaatsheuvel en Borculo.

Volgens mij kan een scoot 'gewoon' rijden als de stuukolom helemaal naar beneden is geklapt. Ik neem aan dat er ook een vrije stand op zit? Waarmee je hem handmatig kan rijden? Het zal voor jou te zwaar zijn, maar misschien is er wel een sterke man in de buurt die je wilt helpen. Het zal hoe dan ook niet heel makkelijk zijn hem in je auto te krijgen. Misschien is een kofferbaklift (zwaar model) wel een mogelijkheid. Daarmee til je het als ware in de achterbak, wel zo makkelijk. Ik zou eens overleggen met de specialisten. Denk wel dat dit een betere oplossing is, en ze kunnen in heel veel auto's ingebouwd worden. En 2e hands ook best te betalen, hoewel niet goedkoop. En aftrekbaar van de belastingen dit jaar nog!

dit bericht is gewijzigd door billynoor op 21 april 2013 om 15:42

het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen maakt
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login