Op vakantie?!

Beste dames en heren,

Gaat u graag op vakantie maar wordt het niet altijd goed geregeld?

Chavelli

Moderator Corne:

enquete verwijderd ivm strijdig met gebruikersvoorwaarden.

dit bericht is gewijzigd door ccb25 op 12 mei 2012 om 07:08

0

2 reacties

1

Chavelli,

heb je de enquete goed doorgelezen en getest?

Sommige vragen lijken mij niet van toepassing. Zo wil ik absoluut niet aangeven wat mijn maandsalaris is, en dat is een verplichte vraag, zonder een optie om het niet te noemen! Eventueel zou ik je als potentiele klant wel willen vertellen wat het budget is wat ik aan de vakantie wil uitgeven. Volgens mij heeft jouw opdrachtgever meer aan. En als hij wil weten tot welke doelgroep ik behoor, moet je weer heel andere vragen stellen.

Ook staan er vragen in die verdacht veel op elkaar lijken, maar het nèt niet zijn. Een niet goed oplettende lezer - oftewel de meeste mensen - zou denken dat de vragen dubbel zijn. En dat is voor degene die de vragen beantwoordt heel vervelend.

Nog een tip: verzin de vragen en antwoorden niet vanuit het perspectief van de opdrachtgever, maar vanuit die van de ge-enqueteerde. Zo zien mensen bij vraag 31 contant en pin niet als hetzelfde, maar overboeken per acceptgiro en telebankieren soms wel. Ligt eraan of je zelf handmatig overboekt of zoiets als iDeal gebruikt.

Als opdrachtgever zou ik overigens niet alleen willen weten hoeveel zorg je nodig hebt, maar vooral ook welke zorg. Moet er iemand een stomazak komen wisselen, of moet er alleen een aangepaste knop op de toiletdeur.

Moderator namens Reumapatiëntenbond
0

beste Chavelli, ik heb je post verwijderd.

dit ivm de volgende redenen:

gebruikersvoorwaarden:
Content waarmee zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Iemandzoalsik.nl commerciële activiteiten zijn gemoeid?

corne

Plaats een reactie

Deze conversatie is gesloten. Het is niet mogelijk om nieuwe gesprekken te starten of deel te nemen aan deze groep.