Online communicatie

Beste mensen,

Voor Wellami doe ik in opdracht van de Hogeschool van Amsterdam een onderzoek naar de online communicatie binnen een bepaalde doelgroep. Voor het onderzoek houd ik een aantal diepte-interviews en jullie vallen binnen de doelgroep. Het interview gaat over het gebruik van social media en hoe en waar de doelgroep communiceert. Ik zou heel graag een paar mensen willen spreken en jullie zouden mij enorm kunnen helpen. Het interview duurt maximaal 30 minuten en de informatie blijft anoniem.

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan hoor ik het heel graag via onderstaand e-mailadres. Dan kan ik ook wat meer informatie geven.

Hopelijk kan iemand mij helpen.

Bedankt alvast!

Met vriendelijke groet,

Nicole Nouwens

0

1 reacties

0

Er staat helaas geen mailadres onder je bericht. :) Is wat lastig reageren voor mensen. Misschien is het weggevallen of ben je het vergeten erneer te zetten.

Groeten

het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen maakt
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login