Nog plaats bij midweek 'Reuma Uitgedaagd' voor volwassenen

Ik hoorde dat er nog een paar plaatsjes over zijn voor het midweek 'Reuma Uitgedaagd' voor volwassenen. Als je nog mee wilt, reageer dan snel voor de plaatsen allemaal bezet zijn!


Midweek Reuma Uitgedaagd! in ECR Groot Stokkert in Wapenveld.
Van maandag 12 t/m vrijdag 16 maart 2012 kun je in een midweek de cursus Reuma uitgedaagd! volgen. Met sportfaciliteiten, sauna, zwembad en lekker eten, maken we er een paar relaxte dagen van, waarin je bovendien veel leert over het inpassen van reuma in je dagelijks leven.
 
Je reuma uitdagen en je levensstijl zo inrichten dat wensen en ambities die je niet voor mogelijk hield toch haalbaar worden, dat kunnen de cursusleiders je leren.
Er is ruimte ingepland voor vrije tijd om te relaxen en te sporten. Het wordt een uitdagend, gezellig en ontspannend verblijf, waar je voldaan op kunt terugkijken. Maar we gaan natuurlijk niet alleen ontspannen. In zes dagdelen cursus leer je onder andere:
- Uitgaan van je mogelijkheden en je talent
- Goed communiceren met je arts en je omgeving
- Managen van je pijn en je vermoeidheid
- Waar je belangrijke informatie over bijvoorbeeld werk, relaties, of behandelwijzen kunt vinden
 
Wie geeft de training?
De cursusleiders hebben zelf reuma en zijn dus ervaringsdeskundig.
 
Wat zijn de kosten?
De kosten op basis van volpension bedragen € 395,-.  Dit is inclusief € 95,- cursuskosten die door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed.
 
Aantal deelnemers: 10-14 deelnemers
 
Waar?
Viersterrenlocatie (zwembad en sauna aanwezig) in Wapenveld
ECR Groot Stokkert
http://www.ecr.eu/locaties/ecr-groot-stokkert
 
Wanneer?
maandag 12 maart (vanaf 13.00 uur) t/m vrijdag 16 maart (sluiting midweek 13.00 uur)

Aanmelden?
Via de Reumapatiëntenbond via een e-mail (c.vandervelden@reumabond.nl) of telefonisch via 033·4616 364. Aanmelding tot uiterlijk 1 maart. Eén van de cursusleiders zal na de aanmelding contact met u opnemen voor een intakegesprek.

Moderator namens Reumapatiëntenbond
0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login