neuroloog

Hoi

Ik ben Djoeke, 63 jaar. Sinds de diagnose FSHD in 2008 ben ik nooit meer naar een neuroloog geweest. Inmiddels heb ik ook een hartinfarct gehad en moet daarom veel medicijnen slikken, o.a. statines. Maar niemand kan mij precies vertellen hoe die inwerken op mijn spieren. Ik heb wel het gevoel dat het hard achteruit gaat met mijn spieren. Kent iemand een goede neuroloog die veel weet over de relatie spieren en medicijnen? ik woon in Zaandam. Met vriendelijke groet 

0

2 reacties

0

Beste Djoeke,

Ik heb zelf geen ervaring met het slikken van de statines, maar hoorde laatst wel over de mogelijke bijwerkingen.

Dit artikel vond ik op internet: http://radboudumc-neurologie.nl/2015/09/07/oorzaak-spierpijn-door-gebruik-statines-opgehelderd/#more-1417?

Je kunt natuurlijk altijd een consult aanvragen bij de FSHD-specialisten in Nijmegen of Leiden. Wanneer dat te ver zou zijn is er wellicht een mogelijkheid om een telefonisch consult te krijgen of via e-mail je vraag te stellen?

Het FSHD expertisecentrum heeft onlangs hun website gelanceerd: http://fshdexpertisecentrum.nl/?

Succes!

0

Mevr.dr Elly  vd Kooy,is gevestigd in in het MCL,Leeuwarden,en afgestudeerd op FSHD. (bekend bij Spierziekten Nederland)

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login