Myasthenia Gravis; een onderzoekje

Als afsluiting van de periode op de middelbare school moeten wij in 6 vwo een groot, afsluitend werkstuk maken, een profielwerkstuk (pws). Dit werkstuk is gespecialiseerd op het vakkenpakket dat wij gekozen hebben. Wij doen ons profielwerkstuk over Myasthenia Gravis (MG).

Voor het praktische deel willen we een onderzoek doen naar patiëntenervaringen. U zou ons erg helpen door deze vragenlijst in te vullen. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dElOQXhqTEJ4djFMdGxiUkUyQ1oxR1E6MQ#gid=0

Dit onderzoek is alleen bedoeld ter ondersteuning van ons profielwerkstuk en de resultaten zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden. De resultaten van het onderzoek zullen anoniem in ons pws gepubliceerd worden.

Alvast hartelijk bedankt,
Erika Huijser en Christely van Mourik
Leerlingen van het Wartburg College, locatie
Guido de Brès te Rotterdam

0

4 reacties

2

De vragenlijst bevat een aantal dubbele vragen, waarop een enkel antwoord verwacht wordt - niet handig in elkaar gezet. Geen ruimte voor aanvullingen/opmerkingen. Horen we nog iets terug over de resultaten?

0

Succes met jullie werkstuk en opleiding.

0

Zou graag mijn twijfel willen delen. Moet mijn CIAP mijn laten vastzetten In Nijmegen, kan ik dit met deze spierziekten veilig laten doen.Graag een reactie van iemand die me kan adviseren.

0

Zou graag mijn twijfel willen delen. Ik heb een diagnose CIAP. Nu moet ik in november mijn enkel laten vastzetten in Nijmegen. Kan iemand mij adviseren of ik dit veilig kan laten doen, met bovenstaande diagnose

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login