Myasthenia gravis

Hallo allemaal,

ik ben lid geworden van deze site, omdat ik op zoek ben naar mensen die, net als ik, mysathenia gravis hebben.

In mijn omgeving ken ik niemand die het heeft. Niet zo gek ook, want het is een zeldzame aandoening. Daarom probeer ik het op deze manier.

Ik zie je reactie graag tegemoed!

3

35 reacties, pagina 1 van 2

1 2
0

Hallo Evalien, zelf heb ik geen Mg, maar een broer van mij. Het is inderdaad een zeldzame aandoening. Mijn broer heeft het al 12 jaar , en ik heb nog nooit iemand ontmoet met de zelfde aandoening. Het zal voor iedereen, een ander verloop hebben. 

Mijn broer heeft veel moeite met praten , en slikken. Ook heeft hij dikwijls veel hinder van zijn ogen. Hij is wel bijna altijd opgewekt, dat is voor hemzelf fijn, maar natuurlijk ook voor zij omgeving.

Ik wil je graag veel sterkte toewensen.

Hartelijke groet van Gittel

0

Heei Gittel,

bedankt voor je reactie!

Ook ik heb het vooral in mijn gezicht en dan vooral rond mijn mond (gezichtsuitdrukkingen, praten, eten). Daarnaast merk ik dat ik veel minder kracht en conditie heb dan vroeger.

Wat goed dat hij altijd opgewerkt is. Ik kan er wel eens flink van balen als het even niet goed gaat.

Groetjes,

Eva.

0

Hoi Evalien,

Ik ben net lid geworden van deze site en ben het al een tijdje van Spierziekten.nl (voorheem VSN). Op die site tref je ook veel informatie en lotgenoten aan. Ik heb MG sinds 2008. Deze is heftig ontstaan door een Thymoom met bijna totale uitval van spieren (ook bijna geen ademhaling meer). Maar na de operatie (met robot) en zware medicatie krabbelde ik weer overeind. Na een half jaar begon ik weer te werken en sinds 2009 werk ik weer fulltime. Ik heb echter nog wel klachten, vooral de ogen (oogleden en af en toe dubbelzien) en de mond (spreken en af en toe slikken). 

Groet,

Monique

0

Heei Monique,

leuk dat je reageerd!

Iets langer dan een jaar geleden is de diagnose bij mij gesteld. In het begin liep de medische hulp niet echt lekker, omdat ik een neuroloog had die er niets van wist en me ook niet goed wilde helpen. Ik mocht bijvoorbeeld geen vragen stellen en kreeg geen informatie. In plaats dat hij me doorverwees naar iemand anders, wilde hij me zelf blijven behandelen.

Door gebrek aan informatie, is de situatie op een gegeven moment helemaal uit de hand gelopen, waardoor ik door de griep op de intensive care aan de beademing ben beland.

Tegenwoordig ga ik naar een ander ziekenhuis waar ze gespecialiseerd zijn in deze aandoening. Ze hebben daar alle tijd en geven alle ruimte voor vragen ed.

Helaas zit ik momenteel weer flink aan de medicijnen omdat ik helaas een terugval heb. Na de ziekenhuisopname is het ruim driekwart jaar goed gegaan, maarja een terugval kan altijd.

Wat goed dat je weer fulltime werkt! Zelf werk ik ook fulltime, maar momenteel kan ik mijn werk niet helemaal goed uitvoeren. Hopelijl gaat het door de medicijnen straks wel weer goed.

Groetjes,

Evalien.

0

Hoi Evalien,

Ikzelf heb ook MG sinds een jaar of 4 en de diagnose is vrij snel gesteld door een wakkere neuroloog in het Sittardse Z-huis die mij vrij snel doorverwees naar Maastricht alwaar ze hierin gespecialiseerd zijn in de persoon van Prof Baets. Ik heb gelukkig een milde vorm en uit zich alleen via dubbelzien enwel constant. Kan me vrij goed redden met een prisma in de bril.

tot horens

Hugo

0

Hoi Evalien,

Ik heb nu 16 jaar MG gekregen na de geboorte van mijn docher. Ik werk voor Sannd postbezorgen omdat ik dat dan een beetje kan verdelen over de dag. Ik heb ik Groningen mij laten opreren. Nadien ginge het stukken beter. ik slik Mestinon. Ik heb wel probelem met mijn gewicht : ) omdat ik sporten te zwaar vind naast alles wat ik doe. Mijn kinderen zijn nu 20 en 15. Ik ben snel moe, en heb na lang praten last van mijn stem. Maar vergeleken bij wat ik eerst helemaal niet kon is dit goed te doen.

groet Mirjam

0

Dag, Ik heb een aantal weken terug te horen gekregen dat ik mysthenia gravis heb. Ook gekregen na geboorte van mijn zoontje. Nu door naar het UMC en over twee weken het behandelplan bespreken. Ik heb vooral last van mijn ogen, mijn ene oog staat scheef waardoor ik dubbelzie en spierkracht in benen en handen is veel minder. Ik ben vooral benieuwd naar ervaringen met medicatie. Ik ben nogal geschrokken van het gebruik van prednison en imuran en dan vooral wat je er allemaal van kunt krijgen. Kunnen jullie mij helpen? Iemand bijvoorbeeld ander medicijn voorgeschreven gekregen wat hielp? En heeft iemand ook gehad dat oog scheef stond, maar is hij door medicatie wel weer recht gaan staan? Ik ben heel benieuwd. Groet Shanne

0

Hallo

Ik heb de diagnose vastgesteld myasthenia gravis? gekregen maar nog niet voor de volle 100% wat voor onderzoeken hebben de mensen hier doorgaan om het 100% vast te stellen?

 

Alvast bedank voor u reactie

 

0

Heb ook mg al weer ruim twee maanden last van ogen linkeroog dubbelzien geïrriteerd gevoel beide ogen kortademigheid last met eten slikken last van nek hoofd snel moe slik 6maal daags 120mg mestinon Helpt nog steeds niet

1

Aan Shanne: bij mij hielp Prednison toch erg goed voor de ogen. Ik heb het wel na 2,5 jaar helemaal afgebouwd, is nl. een middel met veel bijwerkingen (ook erna nog...) Ik krijg nog steeds 1 x per 6 weken een infuus thuis met Imuunglobuline. Dat helpt mij super, vooral met vermoeidheidsklachten. Mijn reactie achteraf lezende denk ik een beetje te stoer over te komen met het aangeven dat ik vrij snel weer fulltime werkte. Daar was ik natuurlijk best trots op, maar het is niet zonder hulpmiddelen en een goede werkgever gegaan! Ik heb de Imuran al wel iets afgebouwd en wil er eigenlijk het liefste vanaf vanwege de bijwerkingen (die zijn niet zichtbaar), maar heb nog geen alternatief voor ogen.

Aan Jordi: bij mij hebben ze bepaalde medicatie in een spier in mijn been gedaan voor de diagnose. Als je inderdaad MG hebt, ontstaat er een plotselinge  verbetering die helaas snel weer wegtrekt. Als je op de MG pagina van de spierziektenvereniging kijkt, ontdek je meer vormen van onderzoeken.

0

Oh ja, en Hugo: ik ben in 2008 ook (gelukkig snel) bij prof de Baets in Maastricht uitgekomen. Ik vond het een beetje een aparte man (erg fan van Prednison leek het wel, wou bij ieder terugvalletje meteen de dosering enorm verhogen), maar buiten dat een enorme specialist op het gebied van MG. Een aanrader! 

0

Hi lieve lotgenoten,

Ik ben Szilvia en MG is bij mij in afgelopen april vastgesteld. Ik heb gelukkig een hele lichte vorm van deze aandoening toch heb ik erg last van zware vermoeidheid naast kracht en concentratie verlies waardoor ik op dit moment nog in de ziektewet ben. Ik maak me ernstige zorgen of dit nog beter wordt.

Ik kan niet meer dan 4x 15mg Mestinon gebruiken want ik reageer daar heel raar op als ik meer van neem. Zwaardere medicatie vindt de neuroloog niet raadzaam als ik hiermee al zo veel moeite heb. Ik zit bij het ziekenhuis Ter Gooi in Blaricum en de dokter heeft bij het AMC nagevraagd of er een operatie verstandig zou zijn. Het advies was negatief doordat ik slecht achtergebleven weefsels van de thymus heb zitten. Aangezien het een lichte vorm is van MG en het toch best een zware operatie is, wordt dit niet geadviseerd.

Ik voel me heel erg onbeholpen want ik krijg meer informatie van de dokter ook niet los en de enorme vermoeidheid BLIJFT. Dat is best frustrerend weet niet zo goed hoe ik ermee om moet gaan. Zolang ik thuis blijf en elke keer weer op bed kan liggen wanneer ik moe ben, gaat het prima maar werken zit het er voorlopig niet in. Als ik te veel doe op een dag word ik er bovendien spuug depressief. Aan het einde van zo'n drukke dag krijg ik het gevoel dat ik niet meer wil leven en ik heb het helemaal gehad met het hele wereld.

Is er iemand die dergelijke klachten heeft of herkent en mij tips kan geven hoe ermee om te gaan?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten, Szilvia?

 

2

Beste lotgenoten, Ook van mijn kant even een reactie, ik heb in de jaren 80 zeer ernstige MG gehad. Ik ben in 1985 geopereerd met groot succes, mijn thymus is verwijderd. Het duurde niet lang dat ik de Mestinon aan de kant kon zetten. Nu heb ik nog steeds last van restvschijnselen. Er zijn diverse vormen van MG en bij iedereen weer anders. Ik heb doordat ik jaren niet tot nauwelijks nirmaal heb kunnen praten en eten er een fors trauma aan overgehouden waar ik mee kamp, de onzekerheid blijft, het is een rotziekte. Ik wens iedereen die MG heeft veel moed en sterkte toe. Blijf zoeken naar een oplossing als je niet geopereerd kunt worden. Vooral op Amerikaanse site,s staat veel info . Groetjes lucienne

0

Beste Evalien,ook ik heb myastenia gravis. De diagnose kreeg ik vorig jaar oktober. Deze werd bevestigd na een single fiber EMG rond mijn rechteroog. Sinds die tijd is het gebruik van mestinon langzaam opgehoogd. Nu op 5 x 60 mg (1 tablet). Makkelijker dan al die 10 mg tabletjes.ik heb vooral last van mijn oog, dubbelzien. Lastig en moeizaam kauwen. Zwakte in arm en beenspieren.

0

Ik heb sinds februari '14 de diagnose MG gekregen. Mijn klachten begonnen ongeveer een half jaar daarvoor met spieruitval in mijn gezicht en bij de mond. Ik had veel problemen met kauwen en slikken waardoor ik in 2 maanden 8 kilo afviel en veel moeite met praten had. Na een scan van mijn bovenlichaam bleek dat ik een thymoom had van 10 cm. Deze is verwijderd en er bleek ingroei in het hartzakje en het longvlies te zijn. Hiervoor ben ik 27 keer bestraald. Dit was eind juli klaar. Ik probeer nu weer de draad op te pakken en weer verder te gaan met mijn leven. Ik ben moeder van 2 kinderen van 11 en 13 en werk 24 uur als verpleegkundige. Het doorgaan met mijn leven is echter lastiger dan ik zelf verwacht had. Ik ben erg moe en heb weinig energie.  Thuis gaat het en ik wandel veel met onze hond. Werken heb ik geprobeerd maar is nog teveel van het goede. Ik gebruik 5-8 tabletten mestinon van 60 mg en vaak  4 pracetamollen tegen pijn in mijn borstkast en spieren. Ik heb met name in de ochtend last van stijfheid. Na bewegen en medicijnen gaat het wel weer. Mijn vraag aan jullie is; Wie heeft een soortgelijk behandeling gehad en hoe zijn jullie weer door gegaan met je leven? 

0

Hallo allemaal,

bedankt voor alle reacties.

Momententeel loop ik zelf weer erg te sukkellen. Ik heb helaas weer een terugval gehad. Dit kwam door veel stress. Nu zit ik weer aan de Mestinon (3x per dag 60mg). Wel balen, want ik heb het zeker een half jaar niet nodig gehad.

Als onderhoud gebruik ik al lange tijd Azathioprine 50mg 2x per dag. Dit remt ontstekingen en het verminderd het afweersysteem. Als ik een goede periode heb, heb ik hier genoeg aan.

Ook ik heb al een aantal keer prednisolon gehad. Dat werkt erg goed, maar helaas heb ik daar veel bijwerkingen van en als je er eenmaal aan begint, zit je er lang aan vast. Het afbouwen duurt heel lang. Ik wordt erg chagrijnig van prednisolon en wordt er lusteloos van. Maar als het echt nodig is, tja dan is het nodig.

Momenteel probeer ik het nog even met Mestinon te rekken. Hopelijk heb ik deze keer geen prednisolon nodig.

Ik wil jullie wel een tip geven: Haal de griepprik!

Ik ben een keer met spoed in het ziekenhuis beland door de griep. Ik was toen zo verzwakt dat ik aan de beademing moest. Sinsdien haal ik (op medische indicatie) de griepprik. Hoe kleiner de kans, hoe beter.

Groetjes, Evalien

0

Dag, Evalien,Dank voor je tip over de griepprik. Ik ben vorig jaar december begonnen met Mestinon. Zit nu op 5 x 60 mg. Mijn oogklachten zijn nog niet veel verminderd. Lukt dat met alleen Mestinon?Sterkte met de MG!Hartelijke groet, Karin

0

Ik heb zelf de ziekte m.g sinds -april dit jaar begon met slechter zien Daarna dubbelzien en linker oog dat dichtviel ook spraakvermogen Slikken zwaar hoofd en zere nek snel moe nu zijn er al een aantal zaken verbetert maar zit thans wel op een hoog mestinon gebruik kan dus wel stellen dat ik de ziekte erg heb slik 6maal daags 3x60 mg dat zijn 18 pillen per dag en 6 maal een halve tablet atropinesulfaat ben sinds deze week verhoogt in medicijnen omdat mijn linker oog steeds weer dicht viel na inspanning werk thans weer 5uur per dag alleen moet af en toe even rusten ook tv kijken is vermoeiend heb namelijk nog niemand ontmoet die ook zoveel mestinon slikt er zijn ook bijwerkingen en dat is voor al De wc als u begrijpt wat ik bedoel daar voor moet ik elke 2 dagen een Lapromide tablet voor in nemen

0

hallo allemaal wil hier graag even een berichtje doen heb mg zins 2013 gelijk met de cva

gebruik mestinon 6x60mg

lyrica 4x75mg

prednisolon 1x20mg

pramipexol 6x20mg

en nog heb ik pijn erg vermoeit zere ogen dubbel zien

en mijn geheugen is sterk achter uit gegaan weet je dan zeggen de mensen je moet er mee leven niets mag ik meer niet fietsen niet auto rijden mag nu achter een rollator lopen en ik heb een rolstoel en een scootmobiel en als ik zegt heb er veel pijn kijken ze je aan van we kunnen niets zien ga nu twee maal per week na dag opvang krijg daar fisio en ergo

de neuroloog heeft mij beloofd dat ik meer krijg voor de pijn

harrie
2

Hallo allemaal,

Ik ben een jongeman van 32 jaar en weet nu een jaar of 5 dat ik myastenia heb. Ik heb het alleen altijd proberen te negeren, wel altijd mestinon geslikt (3x60mg) maar gewoon door gewerkt en alles poberen vol te houden, met een beetje dubbel zien en veel slapen tussendoor. Nu op het punt gekomen dat dat allemaal niet meer gaat en dat valt niet mee om te aanvaarden.

Ik ben nu op zoek naar een soort van bijeenkomst waar mensen hun informatie delen en  hun ervaringen vertellen. En mijn eigen verhaal kwijt te kunnen aan mensen die ook voelen wat ik voel. Weet iemand toevallig een afdeling ergens die dit organiseren of iets dergelijks??

Met vriendelijke groet,

Arrian Bloemendal

Woudenberg

0

Hallo allemaal, Mijn vader heeft gisteren te horen gekregen dat hij MG heeft. Hij heeft alleen last van een hangend ooglid. Hij heeft vd neuroloog direct mestion gekregen waardoor hij het oog nu weer mooi open krijgt. Wat ik wil weten (als het kan) of dit alleen bij het oog blijft of kunnen zich nog andere dingen voor gaan doen. Ik bedoel eigenlijk, openbaren de verlammingen zich gelijkertijd of kan dat nog in de toekomst gebeuren. Hij heeft dit symptoom nu 2 maanden. Voelt zich verder bere goed voor een 76 jarige.

0

Ik bedoel natuurlijk het medicijn Mestinon. Hij kreeg dit ongeveer 6 weken geleden al gelijk vd neuroloog voordat het zelfs maar uit de testen gebleken was dat hij MG heeft. Hij heeft een MRI scan gehad en getest op antistoffen, die inderdaad zijn aangetroffen.

1

Beste Tineke hoe gaat het nu met je vader

0

Hallo Arian blloemendaal moet je medicatie niet worden verhoogd 3 maal 60 mg lijkt mij niet genoeg voor jou ik slik 6 maal 60 mg en dat houd mij op de been niet vergeten te slikken ik werk nu al weer 8 maanden gemiddeld 6 uur per dag

dit bericht is gewijzigd door Bastiaan19575 op 14 april 2015 om 16:37

0

Hey allemaal 

Ook ik ben een lotgenoot, zit nog in fase met testen... Vrijdag krijg ik uitslagen, na stroomstoten in gezicht, ik heb momenteel dagelijks uren gesloten ogen

Groetjes purdy 

1

Hallo,

Het is idd lastig om lotgenoten te vinden en ervaringen uit te wisselen. Ik heb mij ook aangemeld bij spierziekte nederland, myocafe en deze pagina. Jammer dat "iemand zoals ik" niet zo druk bezocht wordt. Via facebook zijn er diverse buitenlands MG besloten groepen. Jammer dat er nog Nederlands groep is. 

Vorige jaar werd bij mij ook MG vastgesteld...ondanks een negatief single fiber EMG, maar wel een positieve icepackingtest. Gelukkig wel in mindere vorm. Ik heb voornamelijk last van mijn rechteroog vermoeidheid in benen en armen. Daarna meteen begonnen met mestinon tot 5x daags 60mg. In april had ik een controle afspraak in Maastricht. Daar kreeg ik te horen dat de diagnose terug gedraaid werd. Omdat de mestinon niet zijn werk doet was er geen reden om mij nog verder te behandelen voor MG en moest maar contact opnemen met mijn huisarts.

Zowel mijn huisarts en ook mijn neurologoog in Venlo vonden het erg kort door de bocht. Ondanks de negatieve onderzoeken zijn er duidelijke aanwijzingen richting MG (bijna dagelijks een hangend ooglid). De neuroloog  in Venlo gaat verhaal halen bij prof Baets in Maastricht. Volgende week krijg ik te horen wat er verder gaat gebeuren.

wendy
0

hallo , ik heb de aangeboren vorm van myasthenia gravis en ben nog nooit iemand tegengekomen die dat heeft

graag deel ik ervaringen met iemand gelijk ik

0

Goei middag

ik ben nathalie en ben 24 jaar

ik heb sinds mijn 16e mg en heb er ook al veel door mee gemaakt

heb al paar keer als crisis in het ziekenhuis gelegen

nu zoek ik lot genoten en ben ik een fb pagina begonnen over onze ziekte misschien vinden jullie het leuk om dat lid van te worden zoek gerust op Spierzieken myastenia Gravis en deel daar je eigen verhaal

groetjes en tot hopelijk snel

Nathalie

1

Hallo ik heb me aangemeld omdat ik graag wil kijken hoe lotgenoten en verhalen uitwisselen om elkaar misschien te kunnen helpen. Ik weet sinds twee jaar dat ik myastenia gravis heb. Ik had het linkse ooglid hangend en zag heel wazig,weinig spier kracht in armen en benen. Inmiddels ben ik in behandeling in Maastricht eerder bij prof. de Baets er werd me 5 x daags mestinon 60 Mg voor geschreven. Dit was voor korte tijd helpend maar in verloop werden de klachten weer heviger en er kwam bij dat ik moeite kreeg met slikken en praten ook had ik in mijn kaken een heel vervelend gevoel weet niet of dit voor een van jullie hier herkenbaar is. Prof de Baets heeft me prednison erbij voor geschreven en imurran,de prednison tot 30 Mg en inmuran 2 x 50 Mg. Nu al anderhalf jaar aan de prednison in januari af gaan bouwen tot 5 Mg omdat ik naar mening van prof de Baets te lang te tijd achter elkaar een te hoge dosis innam en dit was zichtbaar in mijn bloed. Ik zit nu momenteel in een hevige stress periode en dat doet mijn Mg niet ten goede maar dat zulken jullie wel herkennen. Ik wil niemand tot last zijn en blijf maar doorgaan maar mijn oog gaat dicht ik heb dubbel beeld,weinig spierkracht in armen en benen ook heb ik op mijn hele slechte last van kortademigheid ook s'nachts als ik in bed lig en verslik me vaak dan vraag ik me af is het van de Mg of van alle stress waar ik momenteel in zit. Inmiddels weer in Maastricht geweest en nu de prednison en de prednison is nu weer verhoogd op 30mg er werd me gevraagd of ik ook al neoral had genomen( dit wilde neuroloog Hooijmakers wat inmiddels prof de Baets heeft vervangen ) dit middel wil ze er misschien nog aan gaan toevoegen. Over 6 weken moet ik weer terug bij haar en dan kijkt ze of ze het erbij voor gast schrijven,dit middel schijnt veel bijwerkingen te hebben en ik heb al genoeg bijwerkingen van de prednison voel me er niet geweldig bij. Hopelijk geeft het me even een kleine oppepper want zit even in een diep dal. Ik wil in mijn omgeving niet lastig zijn dit heb ik zelfs vij de neuroloog. Voel me vaak ook onbegrepen want je ziet er toch goed uit met je bolle wangen maar niemand weet hoe je je voelt. Ik heb geen antistoffen in mijn bloed,was al aan het denken of het geen oplossing zou zijn als ik de thymus zou laten verwijderen dat ik dan misschien weer beter door de dag kom met minder medicatie. Maar volgens de neuroloog doen ze dit niet als er geen antistoffen in het bloed aanwezig zijn. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee? Ik heb een heel verhaal geschreven voor het eerst,hoop niet dat jullie het vervelend vinden. Ik ben nu een vrouw van 42 jaar oud. Groetjes

1

hoi ik heb pas deze diagnose pas n week in t ziekenhuis opgenomen geweest nu aan de prednisolon mestion alendroninezuur  en calcium tabletten energie level van n slak slecht slapen en last v druk op de oren pffff fijn dat je hier met lotgenoten kunt praten

petra
1

Hoi Petra, ik heb een partner die onlangs gediagnosticeerd is met MG. Bij hem is 2 maanden geleden de Thymus (Zwezerik) verwijderd en we hoopten dat het beter zou gaan daarna (geen garanties), helaas lijkt het nu echter slechter te gaan, maar misschien zijn wij nog te ongeduldig omdat we nog maar kort met deze ziekte te maken hebben!

Waarom was je in het ziekenhuis opgenomen?

Nou eerst even kijken of er gereageerd wordt, dit is heel nieuw voor mij ??

Seashell
0

Hoi Petra, ik heb een partner die onlangs gediagnosticeerd is met MG. Bij hem is 2 maanden geleden de Thymus (Zwezerik) verwijderd en we hoopten dat het beter zou gaan daarna (geen garanties), helaas lijkt het nu echter slechter te gaan, maar misschien zijn wij nog te ongeduldig omdat we nog maar kort met deze ziekte te maken hebben!

Waarom was je in het ziekenhuis opgenomen?

Nou eerst even kijken of er gereageerd wordt, dit is heel nieuw voor mij ??

Seashell
0

hoi seashell 

ik was opgenomen om te kijken of er complicaties zouden onstaan om de hoge dossis 60 ml gr per dag op te starten nauw genoeg complicaties gehad  en nog steeds geen energie slecht kunnen lopen moe kort van adem rij op dit moment zelfs scoot mobiel hou erg veel vocht vast 20 kg extra in 4 maanden en dan nog veel last van ernstige opstipatie volgende week terug naar internist want t gaat niet zo goed hoezo met myasthenia graves valt goed te leven valt mij erg tegen hoop dat t bij jullie beter gaat grtjs

petra
0

Hoi Petra, wat naar om te horen dat het zo slecht gaat met je! Ik ben er inmiddels ook achter dat het niet niks is en daarvan behoorlijk geschrokken, mijn actieve, sportieve man heeft het er erg moeilijk mee momenteel. Afgelopen week griep/ verkoudheid opgelopen en dat was heel heftig, zo benauwd en moe, bijna niet kunnen eten /slikken en praten gaat ook steeds moeilijker. We wachten even af, anders maar weer contact opnemen met de Neuroloog.

Ik wens je veel sterkte toe en hoop dat er iets is wat jouw klachten kunnen verhelpen of in ieder geval wat verbeteren! Gebruik jij ook Prednison? Het werd ons als mogelijk medicijn voor in de toekomst voorgesteld, maar al die bijwerkingen....

Sterkte toegewenst en beterschap!

Met vriendelijke groeten, Ankie

Seashell
0

hoi seashell ik gebruik op dit moment nog 50 ml gr prednizon per dag

petra
1 2
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login