Mijn tweelingzus kreeg enkele jaren geleden de diagnose COPD

Mijn tweelingzus kreeg enkele jaren geleden de diagnose COPD. Ze stond enkele maanden terecht. Het bleek dat het medicijn dat ze kreeg geen placebo was, maar het echte werk en het werkte. Toen trokken ze de stekker er uit en zeiden dat het niet levensvatbaar was! Zo. ze kregen haar op een ander proces, dat proces werd ook na een tijdje geannuleerd. 2018 bestelde ik COPD kruidenremedie online bij Best Health Herbal Center en ze stuurden het naar mij. Ze gebruikte de COPD-kruidenremedie slechts 5 weken, al haar symptomen verdwenen, ze stopte met het dragen van zuurstof en mijn huisarts bevestigde haar, nu COPD-vrij. Is nu bijna 5 maanden, geen COPD meer. Gelieve mede-zuurstofgebruiker of COPD-patiƫnten, aarzel niet om dit ongelooflijke product te kopen via e-mail: wealthylovespell@gmail.com. Whats-app of bel +2348105150446?

0

1 reacties

0

Ja, ja COPD "genezen" met wat kruiden? En een bewijs met behulp van een onderzoekspopulatie van 1 persoon? Dat is niet wetenschappelijk verantwoord. Waarschijnlijker is het een poging van de kruidenverkoper om de afzetmarkt te vergroten. Tuin er niet in.

Laurens

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login