Kan jij mij helpen om jou te helpen?

Dag lieve mensen,

Sinds kort geef ik als paardencoach en verpleegkundige coaching en zorg aan chronsich zieke mensen.  Ik geloof dat paarden meer kunnen bereiken dan wij mensen. Ze communiceren op gevoel en energie waardoor ze in een paar minuten bloot leggen wat er bij jou speelt en je helpen  hiermee om te gan. Ze zijn ook in staat om spanningen over tenemen en los te laten wat er voor zorgt dat je minder energie verspillt 

Heel graag wil ik jullie nog meer kunnen helpen en wil ik van zoveel mogelijk mensen die te maken hebben met ziekte informatie verzamelen zodat ik weet hoe ik mijn hulp kan aanpassen op jullie behoeftes. Ik zou het ernorm waarderen als jullie onderstaande 3 vragen willen beantwoorden. Wil je een gratis paardencoachsessie in omgeving Deventer ervaren? neem dan contact met mij op. 

1. wat zijn de 3 grootste problemen waar jij tegenaanlopt bij jouw chronische ziekte?

2. Welke hulp krijg je en welke hulp mis je?

3. Wat helpt jou om kwalitieit van leven zo groot mogelijk te houden?

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login