IBM in noord Nederland

Beste mensen,

Mijn vader zit in een laat stadium van IBM, kan niet meer lopen, armen niet meer optillen, vingers amper bewegen en dan slechts aan een hand,  heeft zware slikproblemen, krijgt voeding via sonde.

Zijn er mensen in Groningen e.o. met IBM in een 'vergevorderd' stadium? 

0

1 reacties

0

  • Goede middag, laat ik duidelijk zijn, ik zit niet in het laatste stadium. Ik woon in Oudleusen Dalfsen,  kort achter Zwolle. Ik kreeg te horen dat het bij mij erg snel gaat. Ben onderzocht door mijn neuroloog in Zwolle en door 2 neurologen van het UMC in Utrecht.  Ik ben erg nieuwsgierig naar het verloop van de ziekte bij uw vader. Zoals heeft hij het allang en zo ja hoe lang. Ik weet het kan voor mij best confronterend zijn, maar toch ik ben een nuchtere Groninger en ik kan wel iets hebben Als je wilt reageren doe dat dan maar via mijn email. Het adres is: pietvandermark@online.nl.   Met vr gr  Piet. 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login