Hyperreflexie

Graag kom ik in contact met mensen die hyperreflexie als op zichzelf staande diagnose hebben. Na 8 jaar is er geen onderliggende oorzaak gevonden en onderzoeken gestopt. Daar waar bij andere ziekten zaken als spiersepasme, trumoren, spieratrose als aparte symptomen worden gezien, schijnt hyperreflexie bij mij hier de veroorzaker te zijn. Enige behandeling die ik krijg is medicatie tegen spiersepasme die door revalidatie arts voorgeschreven is. Nog vele onbeantwoordde vragen, die de neurologe afdeed met zijnde niet haar vakgebied, moet je met huisarts bespreken, kan niet in een glazen bol kijken, voel ik me behoorlijk aan mijn lot overgelaten. Geen groep of iets waarvan ik weet waar ik terecht zou kunnen om alsnog vragen beantwoordt te krijgen.

0

1 reacties

0

Hallo Marina, heb je wel eens aan een vitamine B12 tekort gedacht? Je kunt via Stichting B12 tekort veel info opdoen. Sterkte! 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login