Hsp en vrijgezel

Vrijgezel

Ik heb er lang over na gedacht, En dit brengt me eigenlijk bij het volgende,er zijn datingsite genoeg, en soms lijkt het heel goed te klikken, ook al zijn ze op de hoogte dat je anders bent dan andere, en een afwijkend loop patroon heb , tot het moment daar is om elkaar te ontmoeten, en we ongetwijfeld die vraag krijgen, wat er mis is, en waarom je wat stroef of houterig beweegt, in mijn beleving kun je het verhaal net zo mooi inkleden, en uitleggen wat ze willen weten. Maar helaas naar een gezellige avond het berichtje krijgt dat het toch niets word. Ze vergeten de dingen die je nog wel kunt, en wie je bent als persoon.Het voelt als een emmer koud water, en doet je zelf vertrouwen niet zo heel veel goed. 
We willen immers toch allemaal graag iemand waar je alles mee kan delen, ik mis dat wel...Vandaar ik benieuwd ben hoe jullie hierin staan, graag hoor ik jullie ervaringen???

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login