Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

Hobby's

Hallo allemaal,

Ik ben iemand die graag dingen doet, maar door mijn krachtverlies in mijn handen kan ik veel hobby's die ik deed niet meer goed uitoefenen. (pijn, tintelingen, fijne motoriek minder goed)

Nu is mijn vraag herkend iemand dit, en wat zijn jouw hobby's om toch wat bezigheid te hebben?

Samen staan we sterk!!!
0

2 reacties

0

Hoi Chantal,

ik heb weliswaar een andere ziekte, maar ook veel last (gehad) van mijn handen. Ik tekende heel graag met grafietpotlood en kleurpotlood, maar de fijne motoriek ervan kan ik (nog steeds) niet lang volhouden. Ik ben overgestapt op schilderen op doek; dat is groter, 'smeuiger' werken en ook heel creatief. Daarnaast doe ik wat aan fotografie.

Met breien en haken ben ik heel koppig; dat bleef ik wel doen. Ik moest wel zorgen dat ik mijzelf niet overbelast. Ik zette een kookwekker op 15 minuten en daarna moest ik stoppen en een lange pauze nemen. Gaandeweg kan ik nu wel wat meer, maar het blijft een balans zoeken tussen hobby-en en niet overbelasten.

0

Hallo,

Ik ben 39 jaar en woon sinds kort samen in Amersfoort. Ik weet sinds mijn dertiende dat ik myotone dystrofie heb. Omdat ik niemand van mijn leeftijd ken die bekend is met deze ziekte zoek ik "lotgenoten". Niet alleen om ervaringen te delen, maar vooral om samen leuke dingen te doen en gezellig te kletsen oid. en wellicht een vriendschap op te bouwen. Graag iemand in de buurt van Amersfoort.

Groetjes, Britt

dit bericht is gewijzigd door brittebbers op 12 januari 2015 om 17:36

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login