Hms?? Iemand een mening?

Lieve allemaal. Ik zit met een vraag. 

Ik weet al heel lang dat ik last heb van hypermobiliteit. Maar ik heb hier nooit last van ondervonden. 

Nu heb ik 2,5 geleden een klein auto ongelukje gehad. En daarna merkte ik dat ik niet meer kon hardlopen. Iets wat ik 4x in de week intens deed. (8km-14km)

Ik had na het ongelukje niet het idee dat er iets mis was. Pas na een dag zag ik dat mijn benen blauwe plekken hadden. Maar nadat ik met rennen last kreeg dacht ik.. Gek.. Ben ik zeker toch met mijn knieën tegen het dashboard gestoten. Dus.. Hop.. op rust. En paar weken later weer gaan hardlopen. Maar na hooguit 2km begonnen mijn knieën weer op te spelen. Ik heb daarna speciaal kniebanden gehaald en nieuwe renschoenen maar dit mocht niet baten. Inmiddels ren ik dus als 2,5 jaar niet meer. Dat is dan maar zo. Maar nu sinds een half jaar is alles in ene in een razend tempo gegaan. Ik heb werkelijk last van heel veel gewrichten en spieren in mijn lijf. Ik wou niet gelijk naar een arts want ik ben 33 en vind het vervelend dat ik kom klagen over spieren en gewrichten. Maar nadat ik een aantal weken terug 2x heb wakker gelegen van de pijn met name in mijn knieën heb ik toch contact opgenomen. Er is gelijk bloed afgenomen. Maar uit de eerste 2 buisjes zijn geen afwijkingen gevonden. Voor 1 buisje mag ik pas volgende week bellen. Nu zegt mijn arts dat het waarschijnlijk een probleem is van mijn hypermobiliteit. En dat alles te hard moet werken om de boel op zijn plek te houden. Ik vind dit zelf een beetje gek. Ik heb dit al mijn hele leven en geen last. Kan het dan zo zijn dat ik in ene in razend tempo. Overal last van heb. Alles kraakt en knarst. Maar werkelijk alles. Dat kan toch niet in ene zo snel. Van niks maar alles.... Kan iemand zijn mening hierover geven. Of zeggen dat ze hetzelfde hebben meegemaakt. Ik word er namelijk een beetje bang van.

Lieve groet 

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login