Haren kammen.

Krijg de laatste tijd steeds meer moeite om mijn haren netjes in model te kammen. Duw met de eene arm de andere omhoog om ze te kammen, maar het wordt zo moeilijk, het kost me veel kracht, zodat ik na afloop al weer bek af ben. Wie van jullie kent dit en hoe lossen jullie dit op.

Groetjes Annie.

dit bericht is gewijzigd door Airikr op 12 november 2012 om 08:28

Je bent niet alleen.
0

23 reacties, pagina 1 van 2

1 2
2

Steun zoeken Annie is in mijn ogen de enigste oplossing. Je arm, elleboog ergens hoog opleggen( op schouderhoogte). Ik heb bijvoorbeeld in de douche een steun gemaakt op schouderhoogte aan de muur, die zijn er in vaste formaten op als flexibele steunen, kun je dan overal gebruiken en daar leg ik mijn elleboog op en kan zo zelfstandig dan mijn haar wassen. Volgens mij heb ik ook wel eens electrisch gestuurde armen gezien op de landelijke spierziektedag, maar ja?????

Al met al het blijft.........

Petro
0

Dit lees ik net op de VSN site.  Uw medewerking gevraagd voor een ´slimme´ armondersteuning

Bij een groot aantal spierziekten krijgen mensen te maken met verminderde spierfuncties van de schouders, armen en handen. De laatste jaren wordt toenemend aandacht besteed aan de ontwikkeling van armondersteuningen. Het McARM-project is ook zo’n initiatief. Hierbij werken universitaire medische centra, technische universiteiten en bedrijfsleven nauw samen om een ‘Motion-controlled’ armondersteuning te ontwikkelen, de McARM.

Het doel van de McARM is enerzijds om ondersteuning te bieden bij dagelijkse handelingen en anderzijds om de armfunctie te trainen. Om een goede ondersteuning te maken is het uitermate belangrijk om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en beperkingen bij de verschillende spierziekten. Daarom nodigen onderzoekers van de afdeling revalidatie van het Radboud Universiteit Nijmegen Medisch Centrum jongeren en volwassenen met Duchenne spierdystrofie, FSHD en Limb-girdle spierdystrofie uit om mee te doen aan het invullen van een vragenlijst via internet. Het invullen hiervan duurt ongeveer 20 minuten.

Petro
0

Hallo Annie

Er zijn speciale kammen te koop met een lange gebogen steel, zodat je je arm niet zo hoog hoeft te heffen, kijk eens op onderstaande sites

Groten Harry

www.medifix.nl

www.able2.nl

www.almepro.nl

0

Hallo Petro en Harry.

Heb die vragenlijst voor  de McARM al ingevuld en ik zal eens rond kijken voor die steun in de douche. Een kam met lange gebogen steel heb ik al eens uitgeprobeerd, dat was niks voor mij, mijn arm ging alle kanten uit, behalve de goeie kant, hahaha. Bedankt alvast voor de tips.

Groetjes Annie.

Je bent niet alleen.
0

Hoi Annie, 

Ik heb ook moeite met mijn haren te kammen, ik heb mijn haren korter geknipt, en breng mijn hoofd omlaag, als ik kam, zo hoeft mijn bovenarm niet zo ver omhoog, en heb ik minder last van mijn schouders, Maar het is niet ideal hoor, als ik een scheiding moet maken moet ik toch hoger met mijn arm. Maar goed, ik kon ook geen betere (goede) oplossing vinden.

Samen staan we sterk!!!
1

Heel herkenbaar, ik heb ook problemen met haar wassen, dan buk ik gewoon naar voren en zo kan ik dan haar wassen. Ik heb lang haar en als ik het met een leuke speld wil vast maken ga ik op de bank liggen, gooi de armen naar achteren en dan lukt het me wel. Ach ja, gewoon maar freubelen en ontdekken hoe je het een en ander kan oplossen.

0

Hoi Marjo.

Al deze kunsten heb ik ook een tijd lang gedaan, maar dat lukt me ook niet meer. Heb ook een tijd lange haren gehad en nu lekker kort (niet te kort) buk ook om ze te wassen,  heb wel een douchstoel vast aan de muur  maar dan ondervind ik heel veel problemen om mijn haar te wassen, doe dat dus staand, gebukt dus.Toch bedankt voor de tips.

Groetjes Annie.

Je bent niet alleen.
0

Beste Annie,

Dat is inderdaad ook een heel herkenbaar probleem voor mij.. Ik heb ook al een hele tijd last van het kammen en wassen van mijn haren... Ik heb daarom ook beugels in de badkamer.. Er hangt er een langs m'n spiegel boven de wasbak, en ik heb er een in de douche langs m'n douche zitje.. Zo kan ik toch mijn haren zelf kammen en m'n haar wassen... Ik hoop dat je er iets aan hebt..

Groetjes Claudia

0

Beste Annie,

Dat is inderdaad ook een heel herkenbaar probleem voor mij.. Ik heb ook al een hele tijd last van het kammen en wassen van mijn haren... Ik heb daarom ook beugels in de badkamer.. Er hangt er een langs m'n spiegel boven de wasbak, en ik heb er een in de douche langs m'n douche zitje.. Zo kan ik toch mijn haren zelf kammen en m'n haar wassen... Ik hoop dat je er iets aan hebt..

Groetjes Claudia

0

 excellent or awful offer

dit bericht is gewijzigd door Airikr op 12 november 2012 om 11:52

0

[awful offer

dit bericht is gewijzigd door Airikr op 12 november 2012 om 11:58

0

.

dit bericht is gewijzigd door Airikr op 12 november 2012 om 12:00

0

near you.

dit bericht is gewijzigd door Airikr op 12 november 2012 om 11:59

0

.

dit bericht is gewijzigd door Airikr op 12 november 2012 om 12:02

0

.

dit bericht is gewijzigd door Airikr op 12 november 2012 om 12:00

0

[b][url=http://www.uggsshoeshop.com/]uggs for cheap[/url][/b] [b]uggs clearance[/b] [b][url=http://www.uggsshoeshop.com/]ugg boots uggs outlet store[/url][/b] [b]uggs boots on sale[/b] [b]discount uggs[/b] .What manifested? Why was they fired? Lawsuits also are important to know about and really should be within the health maintenance background check.What ended up being the court action about? Appeared to be it pertaining to medical malpractice? The content the outcome? Other considerations in your well being care history check incorporate references towards any felonies, busts or convictions.Double checking out your health-related professional's credentials are needed too.Did that they really attend an individual university as well as medical institution? Where made they finish their residency or possibly training? Are they will Board Certified to apply in your state? Are presently there any grievances about your doctor in any state? You and the ones you love deserve the ideal of treatment, so you need to get that medical background check out before trusting your doctor, nurse as well as other medical practioneruggs outlet online
ugg boots
uggs outlet
uggs outlet store
uggs outlet online

Ugg Sheepskin Cuff Short Boots in Chestnut - $106.00 : Ugg Boots Outlet Online, uggsshoeshop.com

Ugg Sheepskin Cuff Short Boots in Chestnut
Ugg Sheepskin Cuff Short Boots in Chestnut
$191.00  $106.00
Save: 45% off

Please Choose:

 

Add to Cart:Twinface Grade A sheepskin with raw edges, a suede heel guard and nylon binding

Long haired Mongolian sheep cuff

Approximate boot shaft height: 7¾ "

Approximate boot circumference at opening: 14" (35.5 cm)

Cushy foam for extra comfort covered with a genuine sheepskin sock that naturally wicks away moisture and helps keep your feet dry

Light and flexible molded EVA bottom with a patent protected outsole design

Uggs outlets are your best choice all the time!And Ugg boots have gotton more and more people's attention with fantstic styles and newest designs!You will like it in this cold winter!

Ugg boots are on hot sale in our Ugg outlet with high quality for you to choice! You will love them and crazy about them on our cheap online store!


/ugg02_/Ugg-Women-Boots/Ugg-Sheepskin-Cuff/Ugg-Sheepskin-Cuff-Short-Boots-in-Chestnut-1.jpg

/ugg02_/Ugg-Women-Boots/Ugg-Sheepskin-Cuff/Ugg-Sheepskin-Cuff-Short-Boots-in-Chestnut-2.jpg

/ugg02_/Ugg-Women-Boots/Ugg-Sheepskin-Cuff/Ugg-Sheepskin-Cuff-Short-Boots-in-Chestnut-3.jpg


uggs for cheap
uggs clearance
ugg boots uggs outlet store
uggs boots on sale
discount uggs
.What manifested? Why was they fired? Lawsuits also are important to know about and really should be within the health maintenance background check.What ended up being the court action about? Appeared to be it pertaining to medical malpractice? The content the outcome?

Other considerations in your well being care history check incorporate references towards any felonies, busts or convictions.Double checking out your health-related professional's credentials are needed too.Did that they really attend an individual university as well as medical institution? Where made they finish their residency or possibly training? Are they will Board Certified to apply in your state? Are presently there any grievances about your doctor in any state? You and the ones you love deserve the ideal of treatment, so you need to get that medical background check out before trusting your doctor, nurse as well as other medical practioner

0

 

dit bericht is gewijzigd door Noelle op 26 november 2012 om 08:16

0

.

dit bericht is gewijzigd door Noelle op 26 november 2012 om 10:46

0

dit bericht is gewijzigd door Noelle op 26 november 2012 om 10:38

0

.

dit bericht is gewijzigd door Noelle op 26 november 2012 om 10:46

0

.

dit bericht is gewijzigd door Noelle op 26 november 2012 om 10:46

0

Hey Annie, een herkenbaar probleem!

Ik krijg 2x per week een thuisverpleegster die even binnenwipt om mijn haar te wassen. Als ik het toch zelf doe, ga ik op m'n hurken zitten en mijn elleboog leunend op mijn knie. Aangezien ik nog geen last heb van mijn benen lukt dit nog. Om goed in te zepen doe ik het ook wel eens ondersteboven.

Het kammen doet soms m'n zoon of man maar als ik aleen ben, dan open ik de kolomkast van de badkamer en net op mijn schouderhoogte is een schap zodat ik mijn elleboog erop leg en zo mijn haar kam. Mss ook op jouw hoogte een schap plaatsen?

Grtjs, Angie

dit bericht is gewijzigd door Angie op 6 februari 2014 om 14:07

live my life as I can
0

Hoi Angie, inderdaad heel herkenbaar.

Gr. Annie.

Je bent niet alleen.
1 2
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login