Gezocht: Patiënt voor integratieopdracht

Hallo!

Mijn naam is Job Hoonhorst en ik ben eerstejaars student Geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Voor mijn opleiding dien ik bij voorkeur twee jaar lang een patiënt te volgen, die mij inzicht kan geven in een chronische aandoening en de gevolgen daarvan op zijn/haar leven. Deze opdracht geeft mij de mogelijkheid beter te leren luisteren en communiceren met een patiënt, zodat ik begrip kan tonen voor de situatie en gevoelens van mensen met een chronische ziekte.

Voor mij is het in het begin van mijn studie vaak lastig om me goed in te leven in een patiënt met een veeleisende ziekte. U kunt mij daarbij helpen door mij een kijkje in uw leven te geven. Tijdens het traject vinden er minimaal 8 contactmomenten plaats, waarvan tenminste twee in uw thuissituatie en tenminste twee tijdens het contact met uw zorgverlener. U kunt mij hierin vertellen hoe u uw ziekte beleeft en welke invloed deze heeft op uw beroep, uw sociale leven en uw omgeving. Ook kunt u uw positieve of negatieve ervaringen met de werking van het zorgsysteem delen.

Wellicht vraagt u zich af: levert dit voor mij nog iets op? Deze opdracht geeft u de unieke mogelijkheid om een aanstaande arts te vertellen wat u verwacht van een medisch professional.. Ook wordt u opgenomen in de vrijwilligersorganisatie van het RadboudUMC. Dit betekent dat u gebruik kan maken van enkele faciliteiten van het Radboudumc en op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen in dit ziekenhuis.

 

Al met al: lijkt u dit een leuke ervaring, woont u in de buurt van Nijmegen en wilt u uw steentje bijdragen aan de zorg van de toekomst, stuur dan gerust een mailtje naar jobhoonhorst@gmail.com. Voor meer informatie of bij vragen kunt u mij ook altijd mailen via dit mailadres.  ?

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login